ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

  Εκδήλωση ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2020:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΕΥΑΠΠ  έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν το Σάββατο  7 Μαρτίου 2020  και ώρα 9μμ στη μουσική βραδιά που διοργανώνουν για την κοπή της πίτας στο μουσικό μεζεδοπωλείο  Ζεύκιν   Λ. Ελευθερίας 45 (συνέχεια Αμφιθέας), Άλιμος.

Ζωντανή  μουσική, εκλεκτές γαστρονομικές απολαύσεις και άφθονο κρασί θα συνοδεύσουν τη βραδιά. 

Λόγω περιορισμένου αριθμού προσκλήσεων, επικοινωνήστε στα:  210-8315418, seyapp@poevy.grΠρωτοχρονιάτικη Κοπή Πίτας Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, ο Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εκδήλωση  κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο μουσικό Μεζεδοπωλείο «Άρωμα Ελλάδας» στο Χαϊδάρι, σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και διάθεση, παρουσία επισήμων καλεσμένων, μελών και φίλων από όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:

  • Λούσης Χρήστος, Πρόεδρος της ΠΟΕΒΥ και Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων στο ΒΕΑ
  • Κος Καββαθάς Γεώργιος, Πρόεδρος της  Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε ,
  • Κος Ραβάνης Παύλος, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας,
  • Κα Μαρκοπούλου Μαρία-Ρουμπίνα, Πρόεδρος του Ελληνο-πακιστανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (GPCCI),
  • Κος Μιχάλαρος Αδριανός, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά,
  • Κος Παντελής Σολιδάκης, Μέλος του ΔΣ της ΠΟΒΑΣ

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Χρήστος Λούσης, αφού έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου κο Ι. Παγκράτη και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους  για την παρουσία, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους, ιδιαίτερα αναγκαία σ’ αυτούς τους καιρούς, και ευχήθηκαν για ακόμη μία χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς.

https://www.facebook.com/ΠΟΕΒΥ