ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

  Εκδήλωση ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2020:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΕΥΑΠΠ  έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν το Σάββατο  7 Μαρτίου 2020  και ώρα 9μμ στη μουσική βραδιά που διοργανώνουν για την κοπή της πίτας στο μουσικό μεζεδοπωλείο  Ζεύκιν   Λ. Ελευθερίας 45 (συνέχεια Αμφιθέας), Άλιμος.

Ζωντανή  μουσική, εκλεκτές γαστρονομικές απολαύσεις και άφθονο κρασί θα συνοδεύσουν τη βραδιά. 

Λόγω περιορισμένου αριθμού προσκλήσεων, επικοινωνήστε στα:  210-8315418, seyapp@poevy.grΣυγχαρητήρια στον Σύνδεσμο Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Θεσσαλονίκης & Κεντρ. Μακεδονίας για την άψογη διοργάνωση της συμμετοχής στην 84η Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Εκατοντάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα, τις εφαρμογές και σε ποιους επαγγελματίες πρέπει να απευθυνθούν σε ότι αφορά το γυαλί στη χώρα μας. Διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια, με θέμα τους Ενεργειακούς Υαλοπίνακες & Υαλοπίνακες Ασφαλείας, καθώς και λίστα με τα πιστοποιημένα και τεχνικά καταρτισμένα μέλη της Ομοσπονδίας.

Συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα συναντήθηκαν, άλλαξαν απόψεις και αγωνίες για τον κοινό μας στόχο, την ανάδειξη του κλάδου μας ως μοναδικό διαχειριστή του Γυαλιού.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια.

 

Ελπίζουμε σε άλλες τέτοιες επιτυχημένες διοργανώσεις.

 

f/b link