ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

  Εκδήλωση ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2020:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΕΥΑΠΠ  έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν το Σάββατο  7 Μαρτίου 2020  και ώρα 9μμ στη μουσική βραδιά που διοργανώνουν για την κοπή της πίτας στο μουσικό μεζεδοπωλείο  Ζεύκιν   Λ. Ελευθερίας 45 (συνέχεια Αμφιθέας), Άλιμος.

Ζωντανή  μουσική, εκλεκτές γαστρονομικές απολαύσεις και άφθονο κρασί θα συνοδεύσουν τη βραδιά. 

Λόγω περιορισμένου αριθμού προσκλήσεων, επικοινωνήστε στα:  210-8315418, seyapp@poevy.grΝέα


Πανελλαδική Γενική Συνέλευση ΠΟΕΒΥ, Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο ΒΕΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων σας προσκαλεί στην ετήσια Πανελλαδική Γενική της Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 στο Β.Ε.Α. επί της οδού Ακαδημίας 18. 


Διεξαγωγή Ημερίδας για τον Υαλοπίνακα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των μηχανικών και των μελών της ανά την Ελλάδα οργάνωσε υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου,  την Ημερίδα με τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές ». Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης.


Ημερίδα με θέμα : «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές», Τρίπολη - Πέμπτη 23.6.2016

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των Μηχανικών ανά την Ελλάδα οργανώνει υπό την αιγίδα του Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου, ημερίδα με τίτλο "Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές".

 


Διεξαγωγή Ημερίδας για τις Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές του Υαλοπίνακα στη Θεσσαλονίκη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των μηχανικών και των μελών της ανά την Ελλάδα συνδιοργάνωσε με το Σύνδεσμο Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων & Καθρεπτών Νομού Θεσσαλονίκης & Κεντρικής Μακεδονίας  υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ ΤΚΜ), την Ημερίδα με τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές ».


Ημερίδα με Τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων (ΠΟΕΒΥ) και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) συνδιοργανώνουν Ημερίδα με Τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές».


ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΕΒΥ

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 έλαβε χώρα η 8η Πανελλαδική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων, στο κτήριο του ΕΒΕΑ, επί της οδού Ακαδημίας 7 στην Αθήνα.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 12/11

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η κραυγή απόγνωσης που διαπερνά τα αυτιά όλων δεν θα σταματήσει εάν εμείς δεν αποκτήσουμε δυναμικές αντιδράσεις και αντιστάσεις στην καταστροφή που συντελείται.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. καλεί όλο τον κλάδο σε συστράτευση αντίδρασης, ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των αγανακτισμένων Ελλήνων, συμμετέχοντας στην απεργία της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου. 

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΕΒΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11/2015 ΣΤΟ ΕΒΕΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων σας προσκαλεί στην ετήσια Πανελλαδική Γενική της Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 στο Ε.Β.Ε.Α. επί της οδού Ακαδημίας 7.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε μετά και την ολοκλήρωση των σεμιναρίων τεχνικής κατάρτισης, οδεύουμε για το 2ο και σημαντικότερο βήμα, την πιστοποίηση προσόντων.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης που πραγματοποιήθηκαν για τον κλάδο μας, και είμαστε στη διαδικασία της απόκτησης της πιστοποίησης προσόντων.

Σας γνωστοποιούμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων τηρώντας τις δεσμεύσεις της, θα παρουσιάσει τους συναδέλφους που θα προτείνονται σε δημόσιους φορείς και υπηρεσίες, για έργα εξοικονόμησης ενέργειας που θα προκύπτουν σχετικά με τον υαλοπίνακα. 


Σεμινάρια Τεχνικής Κατάρτισης Τεχνιτών Υαλοπινάκων

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα πρώτα τμήματα σεμιναρίων Τεχνικής Κατάρτισης Τεχνιτών Υαλοπινάκων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πύργο & Λάρισα και είναι σε εξέλιξη ή αναμένονται να ξεκινήσουν σε Κρήτη, Ηγουμενίτσα, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη καθώς επίσης και καινούρια τμήματα σε Λάρισα, Αθήνα & Θεσσαλονίκη.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Με αφορμή για άλλη μία φορά την παρέμβαση εισαγγελέα για την πτώση τζαμαρίας σε δημοτικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη (http://www.zougla.gr/greece/article/8esaloniki-paremvasi-isagelea-gia-tin-ptosi-tzamarias-se-dimotiko-sxolio), κρίνεται επιτακτική ανάγκη να καταθέσετε επώνυμα στην Ομοσπονδία με αναλυτική περιγραφή και φωτογραφικό υλικό,


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για Νέες θέσεις στα σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης τεχνιτών υαλοπινάκων

Αγαπητά Μέλη,

Κατόπιν πολλαπλών πιέσεων του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και της προσπάθειας ένταξης όσο περισσότερων συναδέλφων γίνεται στα σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης τεχνιτών υαλοπινάκων, εξασφαλίστηκε η δυνατότητα δημιουργίας νέου-ων τμήματος-ων σεμιναρίων.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για συνάντηση ΠΟΕΒΥ με Γεν. Γραμματεία Βιομηχανίας & Ενέργειας

Την Δευτέρα 28 Απριλίου ο Πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων κ. Λούσης Χρήστος και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αθηνών κ. Σηφάκης Μανώλης,  συναντήθηκαν με το Γεν. Γραμματέα Βιομηχανίας κ. Ιωάννη Τόλιο, τον Γεν. Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αποστόλη Αλεξόπουλο καθώς επίσης και με τους κυρίους Μουρτσιάδη Ανδρέα και Μητιακούδη Αναστάσιο από τη Γεν. Γραμματεία Βιομηχανίας.


Εκλογές Συνδέσμου Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Νομού Αχαΐας

Την Δευτέρα 30 Μαρτίου του 2015 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συνδέσμου Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Νομού Αχαΐας