ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

  Τεχνικά προγράμματα πιστοποίησης κλάδου Υαλοπινάκων 2021:

Διαβάστε στην κατηγορία ΝέαΝέα


22 χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για όλα τα νέα μέτρα και τις ρυθμίσεις σχετικά με τον κορωνοϊό_19 Μαρτίου 2020

Στήριξη επιχειρήσεων και εργαζόμενων, μέτρα για το Δημόσιο, νέα μέτρα αποφυγής μετάδοσης, διευκόλυνση ασθενών, ειδικές ρυθμίσεις για ΚΥΤ Αθήνα, 19 Μαρτίου 2020


Κατευθυντήριες Οδηγίες σχετικά με τον Κορωνοϊό σε εργασιακούς χώρους

Επισυνάπτεται  προς ενημέρωση σας, έντυπο με Κατευθυντήριες Οδηγίες σχετικά με τον Κορωνοϊό (SARS-CoV-2) σε εργασιακούς χώρους (Οδηγίες και μέτρα πρόληψης),

το οποίο εκδόθηκε σε συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων [Δ/νση Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας] και του ΕΛΙΝΥΑΕ (Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας).


COVID-19 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΛΑΔΟΥ -17.03.2020

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων-Βιοτεχνών Υαλοπινάκων  ανταποκρινόμενη στo θεσμικό της ρόλο, να ενημερώνει και να προστατεύει τον κλάδο σε κάθε συγκυρία, σας γνωστοποιεί την νομοθετική ρύθμιση του κράτους για την προστασία του πολίτη, του εργατικού δυναμικού και των επαγγελματιών, μεταποιητών, βιοτεχνών του κλάδου, βάσει της μέχρι σήμερα ενημέρωσης. 

 


Εκδήλωση Κοπής Πίτας Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων  πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Ζεύκιν»  στον Άλιμο το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020. Ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, εξαιρετικό φαγητό, ζωντανή μουσική, κέφι και χορός πλαισίωσαν τη βραδιά, παρουσία μελών, συνεργατών και  φίλων από όλη την Ελλάδα.


Δελτίο Τύπου - Συμμετοχή της ΠΟΕΒΥ στην Έκθεση XENIA 2019

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων  συμμετείχε στην XENIA 2019,  μία premium έκθεση στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo στα Σπάτα, από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 2019.


Δελτίο Τύπου - Ετήσια Γενική Συνέλευση ΠΟΕΒΥ, 24 Νοεμβρίου 2019

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων πραγματοποίησε την ετήσια ανοιχτή Γενική της Συνέλευση, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, στην Αίθουσα Ερμής του  Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.


Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

στις 9:30 πμ στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) Αίθουσα ‘Ερμής’ 6ος όροφος, Ακαδημίας 7, Αθήνα. 


Παρουσίαση του site της ΠΟΕΒΥ - Nέες δυνατότητες


Η ΠΟΕΒΥ συμμετέχει στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 με 2 ημερίδες

Στο Building Green Open Space 2019, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επαγγελματικής έκθεσης «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019», από τις 18-20 Οκτωβρίου 2019, στο Metropolitan Expo συμμετέχει με δύο ημερίδες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων (ΠΟΕΒΥ).


Συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Θεσσαλονίκης & Κεντρ. Μακεδονίας για την άψογη διοργάνωση της συμμετοχής στην 84η Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Με πολύ κόπο και μεράκι, στήθηκε ένα λειτουργικό και φιλόξενο περίπτερο, το οποίο επισκέφτηκε κόσμος απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.  


ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 - Σημαντικές εκδηλώσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αγοράς

Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου της οικοδομής προσελκύουν οι εξειδικευμένες παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της επαγγελματικής έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ που θα πραγματοποιηθεί 18 – 20 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAΝEXPO στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.Εξειδικευμένοι φορείς και καταξιωμένοι επαγγελματίες θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις, τις προοπτικές αλλά και τις νέες τάσεις που απασχολούν την αγορά και δημιουργούν νέα δυναμική ανάπτυξης.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΕΒΥ- ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΚΔΘ - ΛΑΡΙΣΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Τεχνική Ημερίδα που διοργάνωση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου  Ελλάδας - Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών, στην αίθουσα «Ιωάννης Βαρνάς» του Τεχνικού Επιμελητηρίου στη Λάρισα.


Συνάντηση της ΠΟΕΒΥ με τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας, κ. Απόστολο Μακρυκώστα

Την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΠΟΕΒΥ και των λοιπών Τεχνικών Επαγγελμάτων της ΓΣΕΒΕΕ, με τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας, κ. Απόστολο Μακρυκώστα, σε εξαιρετικό κλίμα. Η θετική ανταπόκριση του Γενικού Γραμματέα Βιομηχανίας έδωσε...


Η ΠΟΕΒΥ συνεργαζόμενο μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ)

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων αποτελεί πλέον συνεργαζόμενο μέλος τους Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ).

Το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ ιδρύθηκε το 2018 από μία ομάδα φορέων και ατόμων από όλο το φάσμα των κατασκευών, της εκπαίδευσης ακόμη και της Πυροσβεστικής με κοινό όραμα την αποτελεσματική  πυροπροστασία των κτιρίων στην Ελλάδα.


Πρωτοχρονιάτικη Κοπή Πίτας Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, ο Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εκδήλωση  κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο μουσικό Μεζεδοπωλείο «Άρωμα Ελλάδας» στο Χαϊδάρι, σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και διάθεση, παρουσία επισήμων καλεσμένων, μελών και φίλων από όλη την Ελλάδα.