ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

  Τεχνικά προγράμματα πιστοποίησης κλάδου Υαλοπινάκων 2021:

Διαβάστε στην κατηγορία ΝέαΝέα


Ημερίδα με θέμα : «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές», Κρήτη- Χανιά, Δευτέρα 06/02/2017

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των Μηχανικών και των Αρχιτεκτόνων διοργανώνει υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήμα Δυτικής Κρήτης (ΤΕΕ ΤΔΚ), ημερίδα με τίτλο: "Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές".

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕΒΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος που βρίσκεται στην Μεσογείων 119 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας κ. Σταθάκη Γιώργου, του κ. Ραπτόπουλου Σταύρου και της κας Μιχαλοπούλου Έλλης με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Β.Υ κ. Λούση Χρήστο και τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου  Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων κ. Σηφάκη Μανώλη.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για Πανελλαδική Γενική Συνέλευση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων και Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς-Περιχώρων

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11:00 έλαβαν χώρα η Πανελλαδική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων & του Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς-Περιχώρων, στο κτήριο του ΒΕΑ, επί της οδού Ακαδημίας 18 στην Αθήνα.


ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΒΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων δέχεται συνεχώς αιτήματα πολιτών για τον έλεγχο τοποθετημένων υαλοπινάκων, καθώς πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται σε αυτούς που έχουν αγοράσει.


Πανελλαδική Γενική Συνέλευση ΠΟΕΒΥ, Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο ΒΕΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων σας προσκαλεί στην ετήσια Πανελλαδική Γενική της Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 στο Β.Ε.Α. επί της οδού Ακαδημίας 18. 


Διεξαγωγή Ημερίδας για τον Υαλοπίνακα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των μηχανικών και των μελών της ανά την Ελλάδα οργάνωσε υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου,  την Ημερίδα με τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές ». Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης.


Ημερίδα με θέμα : «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές», Τρίπολη - Πέμπτη 23.6.2016

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των Μηχανικών ανά την Ελλάδα οργανώνει υπό την αιγίδα του Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου, ημερίδα με τίτλο "Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές".

 


Διεξαγωγή Ημερίδας για τις Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές του Υαλοπίνακα στη Θεσσαλονίκη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των μηχανικών και των μελών της ανά την Ελλάδα συνδιοργάνωσε με το Σύνδεσμο Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων & Καθρεπτών Νομού Θεσσαλονίκης & Κεντρικής Μακεδονίας  υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ ΤΚΜ), την Ημερίδα με τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές ».


Ημερίδα με Τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων (ΠΟΕΒΥ) και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) συνδιοργανώνουν Ημερίδα με Τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές».


ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΕΒΥ

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 έλαβε χώρα η 8η Πανελλαδική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων, στο κτήριο του ΕΒΕΑ, επί της οδού Ακαδημίας 7 στην Αθήνα.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 12/11

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η κραυγή απόγνωσης που διαπερνά τα αυτιά όλων δεν θα σταματήσει εάν εμείς δεν αποκτήσουμε δυναμικές αντιδράσεις και αντιστάσεις στην καταστροφή που συντελείται.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. καλεί όλο τον κλάδο σε συστράτευση αντίδρασης, ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των αγανακτισμένων Ελλήνων, συμμετέχοντας στην απεργία της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου. 

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΕΒΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11/2015 ΣΤΟ ΕΒΕΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων σας προσκαλεί στην ετήσια Πανελλαδική Γενική της Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 στο Ε.Β.Ε.Α. επί της οδού Ακαδημίας 7.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε μετά και την ολοκλήρωση των σεμιναρίων τεχνικής κατάρτισης, οδεύουμε για το 2ο και σημαντικότερο βήμα, την πιστοποίηση προσόντων.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης που πραγματοποιήθηκαν για τον κλάδο μας, και είμαστε στη διαδικασία της απόκτησης της πιστοποίησης προσόντων.

Σας γνωστοποιούμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων τηρώντας τις δεσμεύσεις της, θα παρουσιάσει τους συναδέλφους που θα προτείνονται σε δημόσιους φορείς και υπηρεσίες, για έργα εξοικονόμησης ενέργειας που θα προκύπτουν σχετικά με τον υαλοπίνακα. 


Σεμινάρια Τεχνικής Κατάρτισης Τεχνιτών Υαλοπινάκων

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα πρώτα τμήματα σεμιναρίων Τεχνικής Κατάρτισης Τεχνιτών Υαλοπινάκων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πύργο & Λάρισα και είναι σε εξέλιξη ή αναμένονται να ξεκινήσουν σε Κρήτη, Ηγουμενίτσα, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη καθώς επίσης και καινούρια τμήματα σε Λάρισα, Αθήνα & Θεσσαλονίκη.