+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

Δελτίο Τύπου “Συμμετοχή Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Β.Υ. στην 36η έκθεση Infacoma Athens 2019”

Η Ομοσπονδία, μέσω της συμμετοχής του συνδέσμου της, στόχευσε στην προβολή του υαλοπίνακα σαν κυρίαρχο δομικό υλικό, καθώς και στην ενημέρωση του κοινού και επισκεπτών της έκθεσης για : 

  • τους ενεργειακούς υαλοπίνακεςκαι πώς αυτοί μπορούν να βοηθήσουν στην εξοικονόμηση ενέργειας στο ενεργοβόρο κτιριακό απόθεμα της χώρας και
  • τις αρχές ασφαλείας υαλοπινάκων, που μέσω της θεσμοθέτησης τους για τη χρήση των υαλοπινάκων στα κτήρια, είναι πλέον απαραίτητο να χρησιμοποιούνται σε κάθε νέα αλλά και ανακαινιζόμενη κτηριακή μονάδα.

Η Π.Ο.Ε.Β.Υ. και ο Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π, μέσα από την επιτυχημένη παρουσία τους στην έκθεση, κρίνοντας από την ανταπόκριση του κόσμου και την επισκεψιμότητα του περιπτέρου, πληροφόρησαν για την ύπαρξη σε όλη την Ελλάδα, Πιστοποιημένων Τεχνιτών Υαλοπινάκων oι οποίοι είναι και οι μόνοι αρμόδιοι για τη διαχείριση των υαλοπινάκων, δίνοντας ταυτόχρονα σχετική λίστα με όλα τα ενεργά και ταμειακά ενήμερα μέλη.

Η Π.Ο.Ε.Β.Υ. μέσα από τέτοιες δράσεις στοχεύει στην προώθηση και ανάδειξη του κλάδου, καθώς πιστεύει ότι μέσα από το έργο της έχει πάρα πολλά να προσφέρει τόσο στον κτιριακό τομέα, όσο και στην ανάπτυξη της χώρας μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας.

Η Π.Ο.Ε.Β.Υ και ο Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π ευχαριστούν θερμά τα μέλη που στήριξαν για άλλη μια φορά αυτή τη διοργάνωση.