+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

Δελτίο Τύπου – Συμμετοχή της ΠΟΕΒΥ στην Έκθεση XENIA 2019

Στα πλαίσια της Έκθεσης, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΒΥ,  κος Χρήστος Λούσης, έλαβε μέρος στα Hotel Megatrends Talks, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, παρουσιάζοντας και τεκμηριώνοντας τον πανίσχυρο ρόλο του γυαλιού στη σύγχρονη κατασκευή και ειδικότερα στο ξενοδοχειακό κτίριο.

    Η ολοκληρωμένη παρουσίαση των πλεονεκτημάτων της χρήσης του Υαλοπίνακα, οι νέες τάσεις στη διακόσμηση, οι σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές, οι τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των προϊόντων γυαλιού κέντρισαν το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων, ενώ παράλληλα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα ενεργειακά και οικονομικά οφέλη από την εφαρμογή του. Η χρήση του στο κέλυφος και σε εκτεταμένες επιφάνειες αποφέρει την υψηλότερη απόδοση σε θέματα διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, ελέγχοντας τις θερμικές απώλειες, το φυσικό φωτισμό και την αντηλιά, το θόρυβο, την καθαρότητα, μειώνοντας την κατανάλωση σε θέρμανση και κλιματισμό, σε τεχνητό φωτισμό και  προσφέροντας οπτική, ακουστική άνεση, ελαχιστοποιώντας τα κόστη συντήρησης. Επίσης, τονίστηκε η ανάγκη για την ορθή και σύννομη χρήση του Υαλοπίνακα, με βάση τη Νέα Τεχνική Οδηγία «Τ.Ο.Τ.Ε.Ε. Υαλοπινάκων Ασφαλείας».

    Η  ΠΟΕΒΥ,  μέσα από τέτοιες δράσεις, αναδεικνύει τον Υαλοπίνακα  ως  το  κυρίαρχο δομικό υλικό,  με ανεξάντλητες επιλογές εφαρμογής,  αισθητικής και ενεργειακής παρέμβασης,  κάτω από τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές και ανάγκες  που επιβάλλονται από το σύγχρονο κατασκευαστικό κλάδο.

    Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια εταιρία και ευχόμαστε για παρόμοιες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.