+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

Εκδήλωση Κοπής Πίτας Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων  πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Ζεύκιν» στον Άλιμο το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020. Ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, εξαιρετικό φαγητό, ζωντανή μουσική, κέφι και χορός πλαισίωσαν τη βραδιά, παρουσία μελών, συνεργατών και  φίλων από όλη την Ελλάδα.

    Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:

    • Κος Καββαθάς Γεώργιος, Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε ,
    • Κος Ραβάνης Παύλος, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας,
    • Κος Θεόφιλος Παγιάτης, Πρόεδρος ΔΣ της ΠΟΒΑΣ
    • Κα Μαρκοπούλου Μαρία-Ρουμπίνα, Πρόεδρος του Ελληνο-πακιστανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (GPCCI),
    • Κος Μελίδης Βασίλειος, Πρόεδρος ΔΣ Συνδέσμου Κέρκυρας
    • Κος Λούσης Χρήστος, Πρόεδρος ΔΣ της ΠΟΕΒΥ, Υπεύθυνος Συμβ. Υποστήριξης Επιχειρήσεων ΒΕΑ

    Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Ι. Παγκράτης έκοψε την πίτα και ευχήθηκε για μία νέα χρονιά πρωτίστως με υγεία, αλλά και πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες, καλώντας στο βήμα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΥΑΠΠ, καθώς τους  κ.κ. Γ. Καββαθά, Π. Ραβάνη και Θ. Παγιάτη, οι οποίοι με τη σειρά τους έδωσαν και το δικό τους μήνυμα για το νέο έτος.  

    Τέλος, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΒΥ κος Χ. Λούσης, τόνισε τρία καίρια ζητήματα που έχουμε μπροστά μας το 2020. Αρχικά, το θέμα της καταγραφής και καταγγελίας όλων των περιπτώσεων μη σύννομης εφαρμογής Υαλοπινάκων, με βάσει τις αρχές Ασφαλείας και με γνώμονα τόσο την ασφάλεια των πολιτών, όσο και την προστασία των επαγγελματιών του κλάδου. Δεύτερον, το σημαντικό ζήτημα της αδειοδότησης του επαγγέλματος, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, και για το οποίο γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις προς τα αρμόδια υπουργεία, σε συνεργασία με τη ΓΣΕΒΕΕ. Ενώ τέλος, έδωσε έμφαση στο θέμα της προάσπισης της γνώσης και της εμπειρίας των επαγγελματιών του χώρου, κατά συνέπεια και των ίδιων, από τους επιτήδειους «καιροσκόπους» που θίγουν και εκμεταλλεύονται το επάγγελμα συνολικά.