ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

  Σταματάμε την απώλεια ενέργειας... Αντικαθιστούμε τα απλά μονά ή διπλά τζάμια με Υαλοπίνακες Ασφαλείας Ενεργειακούς 3ης γενιάς:

Επιτυγχάνουμε προστασία και 200-400% βελτίωση θερμομόνωσης από τα μονά ή διπλά τζάμια, όπου δεν απαιτείται αλλαγή κουφωμάτων, με απόσβεση του κόστους σε δύο χρόνια. Διαβάστε στην κατηγορία "Νέα"Συμμετοχή Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Β.Υ στην έκθεση INFACOMA ATHENS 2017

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων συμμετείχε, υπό την αιγίδα της Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων στην έκθεση INFACOMA2017που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα στο HELEXPO, στο Μαρούσι από τις 2 έως και τις 5 Μαρτίου.

Η Ομοσπονδία για ακόμα μία φορά ( μέσω της συμμετοχής του συνδέσμου της) στόχευσε στην προβολή του υαλοπίνακα σαν κυρίαρχο δομικό υλικό στα κτήρια, και στην ενημέρωση του κοινού και των επισκεπτών της έκθεσης για

  • τους ενεργειακούς υαλοπίνακες και πώς αυτοί μπορούν να βοηθήσουν στην εξοικονόμηση ενέργειας στο ενεργοβόρο κτιριακό απόθεμα της χώρας
  •  τις αρχές ασφαλείας υαλοπινάκων, που μέσω της θεσμοθέτησης τους για τη χρήση των υαλοπινάκων στα κτήρια, είναι πλέον απαραίτητο να χρησιμοποιούνται σε κάθε νέα αλλά και ανακαινιζόμενη κτηριακή μονάδα.

Η Π.Ο.Ε.Β.Υ. και ο Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π, μέσα από την επιτυχημένη παρουσία τους στην έκθεση, κρίνοντας από την ανταπόκριση του κόσμου και την επισκεψιμότητα του περιπτέρου, πληροφόρησαν για την ύπαρξη σε όλη την Ελλάδα, πιστοποιημένων Τεχνιτών Υαλοπινάκων (ενεργά μέλη της), που πλέον μετά την κατάρτισή τους και τις εξετάσεις από ανεξάρτητο πιστοποιημένο φορέα στις οποίες υποβλήθηκαν επιτυχώς, είναι οι μόνοι αρμόδιοι για την διαχείριση των υαλοπινάκων.

Ο Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π τύπωσε φυλλάδιο με όλα τα ενεργά πιστοποιημένα μέλη του και τα μοίρασε στους επισκέπτες του περιπτέρου.

Η Π.Ο.Ε.Β.Υ. μέσα από τέτοιες δράσεις προσπαθεί να προωθεί τον κλάδο έτσι ώστε να αναπτυχθεί, καθώς πιστεύει ότι μέσα από το έργο της έχει πάρα πολλά να προσφέρει στον κτιριακό τομέα και στην ανάπτυξη της χώρας μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας.  

Η Π.Ο.Ε.Β.Υ και ο Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Δ.Σ που για άλλη μια φορά στρατευμένοι στην λογική του εμείς και όχι του εγώ, πρόσφεραν ανιδιωτελώς πάρα πολύ προσωπικό χρόνο για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.