ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

  Σταματάμε την απώλεια ενέργειας... Αντικαθιστούμε τα απλά μονά ή διπλά τζάμια με Υαλοπίνακες Ασφαλείας Ενεργειακούς 3ης γενιάς:

Επιτυγχάνουμε προστασία και 200-400% βελτίωση θερμομόνωσης από τα μονά ή διπλά τζάμια, όπου δεν απαιτείται αλλαγή κουφωμάτων, με απόσβεση του κόστους σε δύο χρόνια. Διαβάστε στην κατηγορία "Νέα"Συμμετοχή της Π.Ο.Ε.Β.Υ. στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019

Η παρουσία της Ομοσπονδίας στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία καθώς πολλές εκατοντάδες επισκέπτες, από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το περίπτερό της για τους Ενεργειακούς Υαλοπίνακες, τους Υαλοπίνακες Ασφαλείας και τα πλεονεκτήματά τους. Παράλληλα, πληροφορήθηκαν για την ύπαρξη Πιστοποιημένων Τεχνιτών Υαλοπινάκων, oι οποίοι είναι και οι μόνοι αρμόδιοι για τη διαχείριση των υαλοπινάκων, ενώ τους δόθηκε σχετική λίστα με όλα τα ενεργά και ταμειακά ενήμερα μέλη των κατά τόπους Συνδέσμων της Π.Ο.Ε.Β.Υ.από όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια της έκθεσης, η Π.Ο.Ε.Β.Υ. έλαβε μέρος σε δύο ημερίδες του Building Green Open Space 2019, στις 18 και 20 Οκτώβρη, με τέσσερεις παρουσιάσεις:

  1. Νέα Τεχνική Οδηγία "ΤΟΤΕΕ Υαλοπινάκων Ασφαλείας"  και
  2. Υαλοπίνακας & Εξοικονόμηση Ενέργειας,από τον κ. Χρήστο Λούση, Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Β.Υ. & Υπεύθυνο Συμβουλ. Υποστήριξης Επιχειρήσεων Β.Ε.Α.
  3. Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές, από τον κ. Ανδρέα Μάχο, Γεν. Γραμματέα Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π. & Αναπλ. Ταμία ΔΣ Π.Ο.Ε.Β.Υ.
  4. Καινοτόμα προϊόντα & τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία υαλοπινάκων, από τον κ. Εμμανουήλ Σηφάκη, Γεν. Γραμματέα Π.Ο.Ε.Β.Υ.  & Μέλος ΔΣ Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π.

Η Π.Ο.Ε.Β.Υ.μέσα από τέτοιες δράσεις στοχεύει στην προώθηση και ανάδειξη του κλάδου, την προβολή του Υαλοπίνακα ως κυρίαρχο δομικό υλικό, καθώς πιστεύει ότι μέσα από το έργο της έχει πάρα πολλά να προσφέρει τόσο στον κτιριακό τομέα, όσο και στην ανάπτυξη της χώρας μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας.

Ένα θερμό ευχαριστώ τόσο στα μέλη που βοήθησαν με την παρουσία τους στο περίπτερο και τις ημερίδες της Ομοσπονδίας, όσο και στα μέλη που στήριξαν και προώθησαν την Έκθεση.

Τέλος η Π.Ο.Ε.Β.Υ θέλει να συγχαρεί τη διοργανώτρια εταιρία για την επιτυχία της και να την ευχαριστήσει για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου.

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και για τις επόμενες διοργανώσεις!

 

Εδώ η δημοσίευση στο f/b