+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

Η ΠΟΕΒΥ συμμετέχει στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 με 2 ημερίδες

Στο Building Green Open Space 2019, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επαγγελματικής έκθεσης «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019», από τις 18-20 Οκτωβρίου 2019, στο Metropolitan Expo συμμετέχει με δύο ημερίδες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων (ΠΟΕΒΥ).

    Ομιλητές

    Ανδρέας Μάχος                        Χρήστος Λούσης                     Εμμανουήλ Σηφάκης

    Γεν. Γραμματέας Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π.      Πρόεδρος Π.Ο.Ε.Β.Υ. &             Γεν. Γραμματέας

    – Αναπλ. Ταμίας Δ.Σ.                   Υπ. Συμβουλευτικής                 Π.Ο.Ε.Β.Υ – Μέλος Δ.Σ

    Π.Ο.Ε.Β.Υ                                   Επιχειρήσεων ΒΕΑ                   Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π

     

    Δηλώστε συμμετοχή 

     

     

    Παρασκευή 18/10
    Υαλοπίνακες: Νέα ΤΟΤΕΕ & Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές

    Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστεί η Τεχνική Οδηγία TEE (TOTEE) η οποία αποτελεί ένα συνοπτικό και όσο το δυνατόν ένα πλήρη οδηγό αναφορικά με τους υαλοπίνακες ασφαλείας και τις δραστηριότητές τους, που αφορούν μελέτη, εφαρμογή, παραλαβή και επίβλεψη, εγκατάσταση. Επίσης θα παρουσιαστούν Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές του γυαλιού οι οποίες αποτελούν πρόκληση και μία νέα μορφή τέχνης που δίνει έμπνευση στο δημιουργό και μπορεί να αφήσει άφωνο τον καθένα μας.

    Περισσότερες πληροφορίες

     

     

     

    Κυριακή 20/10
    Υαλοπίνακες: Εξοικονόμηση Ενέργειας & τελευταίες εξελίξεις

    Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστεί η περίπτωση του Υαλοπίνακα, ο οποίος αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία για τη διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας στην κατασκευή ενός κτιρίου. Επίσης θα προβληθούν καινοτόμα προϊόντα καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των Υαλοπινάκων οι οποίοι δημιουργούν ένα νέο φάσμα εφαρμογών που δείχνει ανεξάντλητο ακόμα και κάτω από τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές και ανάγκες

    Περισσότερες πληροφορίες 

     

     

    Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗη οποία διοργανώνεται από τη ROTA AEαποτελεί την εξειδικευμένη, επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και στην εξωστρέφεια. Η έκθεση θα συγκεντρώσει όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των προμηθευτών προϊόντωνυλικών και υπηρεσιών για να τις διασυνδέσει με ένα απόλυτα εξειδικευμένο κοινό από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, επαγγελματίες, τεχνίτες αλλά και με στελέχη από ελληνικές και διεθνείς κατασκευαστικές εταιρείες.

    Περισσότερες πληροφορίες στο http://buildexpogreece.com https://buildexpogreece.com/?utm_source=sendinblue&utm_campaign=__________Building_Green_Open_Space_2019&utm_medium=email

     

    Λίγα λόγια για το BUILDING GREEN

    Το Building Green είναι το ηλεκτρονικό portal μέσα από το οποίο ενημερώνεστε για τη δόμηση, την ενέργεια, το περιβάλλον καθώς και όλα τα θέματα και νέα για την Αειφορία.