ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

  Σταματάμε την απώλεια ενέργειας... Αντικαθιστούμε τα απλά μονά ή διπλά τζάμια με Υαλοπίνακες Ασφαλείας Ενεργειακούς 3ης γενιάς:

Επιτυγχάνουμε προστασία και 200-400% βελτίωση θερμομόνωσης από τα μονά ή διπλά τζάμια, όπου δεν απαιτείται αλλαγή κουφωμάτων, με απόσβεση του κόστους σε δύο χρόνια. Διαβάστε στην κατηγορία "Νέα"Νέα


Μαθαίνουμε για την εξοικονόμηση....

Αντικαθιστούμε τα τζάμια με υαλοπίνακες ασφαλείας ενεργειακούς 3ης γενιάς. Επιτυγχάνουμε προστασία και 200-400% βελτίωση θερμομόνωσης από τα μονά ή διπλά τζάμια, όπου δεν απαιτείται αλλαγή κουφωμάτων, με απόσβεση του κόστους σε δύο χρόνια. 


Ευχές για Καλές Γιορτές


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευσητης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων αποτελούμενη από τους εκλεγμένους αντιπρόσωπους των Συνδέσμων - μελών, καθώς και η σύσταση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίο


Αρχαιρεσίες Συνδέσμων Μελών Πανελλαδικά

Αυτό το χρονικό διάστημα υλοποιήθηκαν οι Γενικές Εκλογοαπολογιστικές Συνελεύσεις / Αρχαιρεσίες των Συνδέσμων μελών της ΠΟΕΒΥ. Δείτε αναλυτικότερα:


Διεξήχθησαν με επιτυχία οι αρχαιρεσίες του ΣΕΥΑΠΠ_ Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, μετά τις αρχαιρεσίες της 10ης Οκτωβρίου 2021.


Πανελλαδική Γενική Διαδικτυακή Συνέλευση ΠΟΕΒΥ:

Η Πανελλαδική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας, φέτος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την επόμενη Δευτέρα 4 Οκτωβρίουστις 6μμ,  γεγονός που μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε από κάθε πλευρά της Ελλάδας.

 


Εκλογές του ΣΕΥΑΠΠ την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Οι εκλογές του Συνδέσμου μας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021στις 9:30πμ, στην αίθουσα του 1ου ορόφου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας (Ακαδημίας 18-Σύνταγμα).


«Νέο Εξοικονομώ» & ενεργειακοί υαλοπίνακες: Η «χαμένη ευκαιρία» για χιλιάδες νοικοκυριά

Προκλητική και στοχευμένη, η απουσία της αυτόνομης δράσης για την αντικατάσταση των Υαλοπινάκων ως επιλέξιμη παρέμβαση, από έναν οδηγό προγράμματος συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ, όπως το «Νέο Εξοικονομώ». Μία δράση, δηλαδή, της οποίας θα μπορούσαν να επωφεληθούν χιλιάδες Έλληνες πολίτες, επιχειρήσεις και δημόσιοι φορείς και η οποία θα συνέβαλλε καθοριστικά στην ενεργειακή θωράκιση της χώρας....


Τεχνικά προγράμματα πιστοποίησης κλάδου Υαλοπινάκων 2021

Α) Eπαναπιστοποίηση για τους επαγγελματίες που είχαν λάβει μέρος το 2015 (μέσω ΓΣΕΒΕΕ με φορέα πιστοποίησης την TUV Hellas) και

Β) Νέος Β’ κύκλος για όσους δεν είχαν λάβει μέρος το 2015,

 


Self test - Τι προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση στον ιδιωτικό τομέα - Όλοι οι ΚΑΔ-19 Απριλίου 2021

Ο «οδικός χάρτης» για τα υποχρεωτικά self-tests εργαζομένων  στον ιδιωτικό τομέα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 19 Απριλίου, περιγράφεται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας.

  1. Tα self-tests είναι υποχρεωτικά για τους εργαζομένους προκειμένου να παρέχουν την εργασία τους με φυσική παρουσία σε εργοδότες με επιχειρηματικές δραστηριότητες στους ακόλουθους κλάδους:

-  Λιανεμπόριο (συμπεριλαμβανομένων των σουπερμάρκετ και των καταστημάτων πώλησης τροφίμων και ποτών)

-  Εστίαση

-  Χρηματοπιστωτικές και ασφαλιστικές δραστηριότητες

-  Μεταφορές (χερσαίες, θαλάσσιες, αεροπορικές)

-  Υπηρεσίες καθαρισμού

-  Κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής

-  Υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων


Το Ε.Ε.Α. δίνει το λόγο σε μικρομεσαίους και επαγγελματίες – Χρήστος Λούσης, Πρόεδρος της ΠΟΕΒΥ και Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων ΒΕΑ

Με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες να βιώνουν μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για το παρόν και το μέλλον τους, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του, δίνει το λόγο σε εκπροσώπους επαγγελματιών κλάδων και Προέδρους Σωματείων για να εκφράσουν τις αγωνίες και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

 


Άνοιγμα καταστημάτων Λιανεμπορίου - 5 Απριλίου 2021

Ανοίγουν τις πόρτες τους από σήμερα τα καταστήματα για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές, ύστερα από μήνες, με τη διαδικασία click away και click inside, ενώ κλειστό θα παραμείνει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη.


3ο lockdown από 11 Φεβρουαρίου στην Αττική - Νέα παράταση lockdown αλλά και νέες περιοχές στο "κόκκινο"

Ενημέρωση για τον νέο χάρτη και τα νέα μέτρα 


Παράταση lockdown έως 7 Δεκεμβρίου 2020


Από το πρωί του Σαββάτου 7/11 σε lockdown όλη η χώρα !

Ενημέρωση Κλάδου για το νέο lockdown έως 30/11