ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

  Σταματάμε την απώλεια ενέργειας... Αντικαθιστούμε τα απλά μονά ή διπλά τζάμια με Υαλοπίνακες Ασφαλείας Ενεργειακούς 3ης γενιάς:

Επιτυγχάνουμε προστασία και 200-400% βελτίωση θερμομόνωσης από τα μονά ή διπλά τζάμια, όπου δεν απαιτείται αλλαγή κουφωμάτων, με απόσβεση του κόστους σε δύο χρόνια. Διαβάστε στην κατηγορία "Νέα"Νέα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Βεβαίωση άδειας κυκλοφορίας μέσω ΕΡΓΑΝΗ για εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες
 
Για τις ανάγκες τήρησης των έκτακτων μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας που ανακοινώθηκαν, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα στις επιχειρήσεις των περιοχών της χώρας που έχουν κηρυχθεί σε «Πολύ υψηλό-Επίπεδο 4» και «Υψηλό-Επίπεδο 3», οι οποίοι μετακινούνται από και προς της εργασία τους μεταξύ 00:30 και μέχρι 05:00, υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να την επιδεικνύουν σε πιθανούς ελέγχους, ειδική βεβαίωση άδειας κυκλοφορίας....


Ευχές για καλό καλοκαίρι

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΟΕΒΥ σας εύχονται ...

 


Υποχρεωτική χρήση μάσκας από 29 Ιουλίου 2020

Ενημέρωση για την υποχρεωτική χρήση μάσκας, δείτε περισσότερα εδώ


Ενημέρωση κλάδου_ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ, 18/05/2020

Μετά τη δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ. (Φ.Ε.Κ. Β΄ 1779/10.5.2020) της Κ.Υ.Α. σχετικά με την παράταση αναστολής των συμβάσεων εργασίας για τις επιχειρήσεις που δεν θα επαναλειτουργήσουν  με εντολή δημόσιας αρχής κατά το Μάιο 2020 και τα περαιτέρω μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων – εργοδοτών του ιδιωτικού τομέα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID 19 και τη σταδιακή επαναλειτουργία της αγοράς εργασίας, επισημαίνουμε τα ακόλουθα :


Μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας

Εγκύκλιος Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων με θέμα: "Μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας και την πρόληψη της διάδοσης του κορωνοϊού SARS-COV-2 κατά την άρση των περιοριστικών μέτρων"


Ενημέρωση για τον τρόπο διάθεσης της επιστρεπτέας προκαταβολής

Η επιστρεπτέα προκαταβολή είναι ακατάσχετη, αφορολόγητη, δεν συμψηφίζεται με οποιαδήποτε οφειλή. Η πρώτη της φάση, έχει ως συνολική δημόσια δαπάνη ένα δισεκατομμύριο (1.000.000.000) ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της από το συγχρηματοδοτούμενο σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Οικονομικών.


Από σήμερα το σχέδιο της επανόδου στην κοινωνική και οικονομική κανονικότητα - 4/5/2020

Χρήσιμες ενημερώσεις, ΦΕΚ, οδηγίες, μέτρα και κυρώσεις


Δελτίο Τύπου - Ανακοίνωση: Η σωστή επιλογή υλικού για διαχωριστικά προστασίας κοινού από τον Covid-19, 28/4/2020

Τα διαχωριστικά προστασίας κοινού, μιλώντας ειδικότερα από τον Covid-19 στην τωρινή συγκυρία, ανήκει στην κατηγορία των νοσοκομειακών υλικών/κατασκευών προστασίας (π.χ. χρήση σε ΜΕΘ) και η ορθή επιλογή υλικού για την κατασκευή τους καθορίζεται από τις παρακάτω απαιτήσεις*:


Έναρξη αιτήσεων για επιδότηση τόκων υφιστάμενων δανείων επιχειρήσεων


ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-14 Απριλίου 2020


Ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση


Μέτρα πρόληψης στα εργοτάξια κατά της επιδημίας του Covid -19

Αυστηρά μέτρα έχει λάβει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού Covid-19 στα εργοτάξια και στην κατασκευή δημοσίων έργων.


Ενημέρωση Κλάδου - 3 Απριλίου 2020_Δυνατότητες, Αποζημιώσεις και ευνοϊκά μέτρα ανά ΚΑΔ σχετική με τον ΚΛΑΔΟ

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΑ ΚΑΔ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟ - 3 Απριλίου 2020


Η ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΑΔ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - 01.04.2020

Πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων, ελευθέρων επαγγελματιών για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο


NEWSLETTER Όλες οι σημερινές εξαγγελίες: 30/3/2020

Ενημερωση απο ΒΕΑ (www.acsmi.gr)