ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

  Σταματάμε την απώλεια ενέργειας... Αντικαθιστούμε τα απλά μονά ή διπλά τζάμια με Υαλοπίνακες Ασφαλείας Ενεργειακούς 3ης γενιάς:

Επιτυγχάνουμε προστασία και 200-400% βελτίωση θερμομόνωσης από τα μονά ή διπλά τζάμια, όπου δεν απαιτείται αλλαγή κουφωμάτων, με απόσβεση του κόστους σε δύο χρόνια. Διαβάστε στην κατηγορία "Νέα"Νέα


Ενημερωτικό σημείωμα για τα ζητήματα που αφορούν στην αναστολή των συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων

Α. Μέτρα για επιχειρήσεις που έκλεισαν με εντολή δημόσιας αρχής

Β. Μέτρα για επιχειρήσεις που πλήττονται σημαντικά βάσει κύριου ΚΑΔ ή ΚΑΔ δευτερεύουσας δραστηριότητας  βάσει των ακαθάριστων εσόδων έτους 2018, όπως ορίζονται από το Υπουργείο Οικονομικών


Τοποθέτηση του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Διαβάστε τα 8 σημεία του Δελτίου Τύπου για το Ολοκληρωμένο Σχέδιο αντιμετώπισης των οικονομικών επιπτώσεων του κορονοϊού για τον μήνα Απρίλιο


Τι ισχύει για ασφαλιστικές εισφορές, οφειλές σε ρύθμιση, υποχρεώσεις προς ΔΟΥ, επιταγές και ενοίκια - 27/3/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣΕΒΕΕ της 27ης/3/2020

 


Παράταση προθεσμίας καταβολής τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2020.

Καθορισμός λεπτομερειών εφαρμογής του άρθρου 3 της από 11.03.2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ 55/Α’) με την οποία λαμβάνονται κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19.


Αντιμετώπιση του ζητήματος των μεταχρονολογημένων επιταγών - 27 Μαρτίου 2020

Το βασικό στοιχείο των σχετικών ρυθμίσεων είναι η αναστολή των επιταγών που αφορούν πληττόμενες επιχειρήσεις (περιλαμβανομένων και επιχειρήσεων που θα ενταχθούν στους πληττόμενους ΚΑΔ τον Απρίλιο), κατά 75 ημέρες.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ - ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

Απαντήσεις σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν εργοδότες και εργαζόμενους μετά την επέλαση του κορωνοϊού


Αποζημίωση 800 ευρώ: Ποιες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι υποβάλλουν τα νέα έντυπα - 24/3/2020


Έντυπα μετακίνησης & κυκλοφορίας πολιτών


22 χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για όλα τα νέα μέτρα και τις ρυθμίσεις σχετικά με τον κορωνοϊό_19 Μαρτίου 2020

Στήριξη επιχειρήσεων και εργαζόμενων, μέτρα για το Δημόσιο, νέα μέτρα αποφυγής μετάδοσης, διευκόλυνση ασθενών, ειδικές ρυθμίσεις για ΚΥΤ Αθήνα, 19 Μαρτίου 2020


Κατευθυντήριες Οδηγίες σχετικά με τον Κορωνοϊό σε εργασιακούς χώρους

Επισυνάπτεται  προς ενημέρωση σας, έντυπο με Κατευθυντήριες Οδηγίες σχετικά με τον Κορωνοϊό (SARS-CoV-2) σε εργασιακούς χώρους (Οδηγίες και μέτρα πρόληψης),

το οποίο εκδόθηκε σε συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων [Δ/νση Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας] και του ΕΛΙΝΥΑΕ (Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας).


COVID-19 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΛΑΔΟΥ -17.03.2020

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων-Βιοτεχνών Υαλοπινάκων  ανταποκρινόμενη στo θεσμικό της ρόλο, να ενημερώνει και να προστατεύει τον κλάδο σε κάθε συγκυρία, σας γνωστοποιεί την νομοθετική ρύθμιση του κράτους για την προστασία του πολίτη, του εργατικού δυναμικού και των επαγγελματιών, μεταποιητών, βιοτεχνών του κλάδου, βάσει της μέχρι σήμερα ενημέρωσης. 

 


Εκδήλωση Κοπής Πίτας Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων  πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Ζεύκιν»  στον Άλιμο το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020. Ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, εξαιρετικό φαγητό, ζωντανή μουσική, κέφι και χορός πλαισίωσαν τη βραδιά, παρουσία μελών, συνεργατών και  φίλων από όλη την Ελλάδα.


Δελτίο Τύπου - Συμμετοχή της ΠΟΕΒΥ στην Έκθεση XENIA 2019

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων  συμμετείχε στην XENIA 2019,  μία premium έκθεση στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo στα Σπάτα, από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 2019.


Δελτίο Τύπου - Ετήσια Γενική Συνέλευση ΠΟΕΒΥ, 24 Νοεμβρίου 2019

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων πραγματοποίησε την ετήσια ανοιχτή Γενική της Συνέλευση, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, στην Αίθουσα Ερμής του  Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.


Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

στις 9:30 πμ στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) Αίθουσα ‘Ερμής’ 6ος όροφος, Ακαδημίας 7, Αθήνα.