ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

  Σταματάμε την απώλεια ενέργειας... Αντικαθιστούμε τα απλά μονά ή διπλά τζάμια με Υαλοπίνακες Ασφαλείας Ενεργειακούς 3ης γενιάς:

Επιτυγχάνουμε προστασία και 200-400% βελτίωση θερμομόνωσης από τα μονά ή διπλά τζάμια, όπου δεν απαιτείται αλλαγή κουφωμάτων, με απόσβεση του κόστους σε δύο χρόνια. Διαβάστε στην κατηγορία "Νέα"Νέα


Παρουσίαση του site της ΠΟΕΒΥ - Nέες δυνατότητες


Η ΠΟΕΒΥ συμμετέχει στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 με 2 ημερίδες

Στο Building Green Open Space 2019, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επαγγελματικής έκθεσης «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019», από τις 18-20 Οκτωβρίου 2019, στο Metropolitan Expo συμμετέχει με δύο ημερίδες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων (ΠΟΕΒΥ).


Συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Θεσσαλονίκης & Κεντρ. Μακεδονίας για την άψογη διοργάνωση της συμμετοχής στην 84η Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Με πολύ κόπο και μεράκι, στήθηκε ένα λειτουργικό και φιλόξενο περίπτερο, το οποίο επισκέφτηκε κόσμος απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.  


ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 - Σημαντικές εκδηλώσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αγοράς

Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου της οικοδομής προσελκύουν οι εξειδικευμένες παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της επαγγελματικής έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ που θα πραγματοποιηθεί 18 – 20 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAΝEXPO στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.Εξειδικευμένοι φορείς και καταξιωμένοι επαγγελματίες θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις, τις προοπτικές αλλά και τις νέες τάσεις που απασχολούν την αγορά και δημιουργούν νέα δυναμική ανάπτυξης.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΕΒΥ- ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΚΔΘ - ΛΑΡΙΣΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Τεχνική Ημερίδα που διοργάνωση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου  Ελλάδας - Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών, στην αίθουσα «Ιωάννης Βαρνάς» του Τεχνικού Επιμελητηρίου στη Λάρισα.


Συνάντηση της ΠΟΕΒΥ με τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας, κ. Απόστολο Μακρυκώστα

Την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΠΟΕΒΥ και των λοιπών Τεχνικών Επαγγελμάτων της ΓΣΕΒΕΕ, με τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας, κ. Απόστολο Μακρυκώστα, σε εξαιρετικό κλίμα. Η θετική ανταπόκριση του Γενικού Γραμματέα Βιομηχανίας έδωσε...


Η ΠΟΕΒΥ συνεργαζόμενο μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ)

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων αποτελεί πλέον συνεργαζόμενο μέλος τους Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ).

Το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ ιδρύθηκε το 2018 από μία ομάδα φορέων και ατόμων από όλο το φάσμα των κατασκευών, της εκπαίδευσης ακόμη και της Πυροσβεστικής με κοινό όραμα την αποτελεσματική  πυροπροστασία των κτιρίων στην Ελλάδα.


Πρωτοχρονιάτικη Κοπή Πίτας Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, ο Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εκδήλωση  κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο μουσικό Μεζεδοπωλείο «Άρωμα Ελλάδας» στο Χαϊδάρι, σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και διάθεση, παρουσία επισήμων καλεσμένων, μελών και φίλων από όλη την Ελλάδα.


Δελτίο Τύπου για τις ημερίδες ΠΟΕΒΥ υπό την αιγίδα του ΤΕΕ-Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, Ηράκλειο 11-12 Φεβρουαρίου 2019

Τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι δύο ημερίδες που συνδιοργάνωσε η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων με το  Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας - Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου,σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών (ΠΣΥΠΕΝΕΠ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ).


Δελτίο Τύπου "Συμμετοχή Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Β.Υ. στην 36η έκθεση Infacoma Athens 2019"

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρωνσυμμετείχε υπό την αιγίδα της Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκωνστην 36η έκθεση Infacoma Athens 2019στο M.E.C. Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο Παιανίας, από τις 8 έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2019.


Σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Κρήτης, 29/9/18

Στις αρχαιρεσίες της 29ης Σεπτεμβρίου 2018, τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ , συγκροτήθηκαν σε σώμα.


Σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων, 10/10/18

Μετά τις αρχαιρεσίες της 23ης Σεπτεμβρίου 2018, τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ  συνήλθαν την 10η Οκτωβρίου για την συγκρότησή τους σε σώμα.

 


Ημερίδα με θέμα : «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές», Κέρκυρα, Σάββατο 18/11/2017

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των μηχανικών ανά την Ελλάδα, σας προσκαλεί στην ημερίδα που οργανώνει  υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήμα Κέρκυρας, με τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές ».


Έλεγχοι του Yπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την παράνομη διακίνηση βιομηχανικών προϊόντων, 4/7/17

Η Ομοσπονδία μας μέσα από τις συνεχόμενες οχλήσεις στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης με καταγγελίες για παράνομες διακινήσεις εμπορευμάτων που αφορούν τον κλάδο μας,  κατάφερε να το κινητοποιήσει, όσον αφορά την πάταξη της παραβατικότητας των βιομηχανικών προϊόντων (κουφώματα, δομικά υλικά κ.α).


Σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Λάρισας, 4/4/2017

Μετά τις αρχαιρεσίες της 4ης Απριλίου 2017, τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ  συνήλθαν την 7η Απριλίου για την συγκρότησή τους σε σώμα.