ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

  Σταματάμε την απώλεια ενέργειας... Αντικαθιστούμε τα απλά μονά ή διπλά τζάμια με Υαλοπίνακες Ασφαλείας Ενεργειακούς 3ης γενιάς:

Επιτυγχάνουμε προστασία και 200-400% βελτίωση θερμομόνωσης από τα μονά ή διπλά τζάμια, όπου δεν απαιτείται αλλαγή κουφωμάτων, με απόσβεση του κόστους σε δύο χρόνια. Διαβάστε στην κατηγορία "Νέα"Νέα


Διεξαγωγή Ημερίδας για τις Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές του Υαλοπίνακα στη Θεσσαλονίκη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των μηχανικών και των μελών της ανά την Ελλάδα συνδιοργάνωσε με το Σύνδεσμο Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων & Καθρεπτών Νομού Θεσσαλονίκης & Κεντρικής Μακεδονίας  υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ ΤΚΜ), την Ημερίδα με τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές ».


Ημερίδα με Τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων (ΠΟΕΒΥ) και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) συνδιοργανώνουν Ημερίδα με Τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές».


ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΕΒΥ

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 έλαβε χώρα η 8η Πανελλαδική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων, στο κτήριο του ΕΒΕΑ, επί της οδού Ακαδημίας 7 στην Αθήνα.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 12/11

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η κραυγή απόγνωσης που διαπερνά τα αυτιά όλων δεν θα σταματήσει εάν εμείς δεν αποκτήσουμε δυναμικές αντιδράσεις και αντιστάσεις στην καταστροφή που συντελείται.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. καλεί όλο τον κλάδο σε συστράτευση αντίδρασης, ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των αγανακτισμένων Ελλήνων, συμμετέχοντας στην απεργία της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου. 

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΕΒΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11/2015 ΣΤΟ ΕΒΕΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων σας προσκαλεί στην ετήσια Πανελλαδική Γενική της Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 στο Ε.Β.Ε.Α. επί της οδού Ακαδημίας 7.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε μετά και την ολοκλήρωση των σεμιναρίων τεχνικής κατάρτισης, οδεύουμε για το 2ο και σημαντικότερο βήμα, την πιστοποίηση προσόντων.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης που πραγματοποιήθηκαν για τον κλάδο μας, και είμαστε στη διαδικασία της απόκτησης της πιστοποίησης προσόντων.

Σας γνωστοποιούμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων τηρώντας τις δεσμεύσεις της, θα παρουσιάσει τους συναδέλφους που θα προτείνονται σε δημόσιους φορείς και υπηρεσίες, για έργα εξοικονόμησης ενέργειας που θα προκύπτουν σχετικά με τον υαλοπίνακα. 


Σεμινάρια Τεχνικής Κατάρτισης Τεχνιτών Υαλοπινάκων

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα πρώτα τμήματα σεμιναρίων Τεχνικής Κατάρτισης Τεχνιτών Υαλοπινάκων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πύργο & Λάρισα και είναι σε εξέλιξη ή αναμένονται να ξεκινήσουν σε Κρήτη, Ηγουμενίτσα, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη καθώς επίσης και καινούρια τμήματα σε Λάρισα, Αθήνα & Θεσσαλονίκη.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Με αφορμή για άλλη μία φορά την παρέμβαση εισαγγελέα για την πτώση τζαμαρίας σε δημοτικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη (http://www.zougla.gr/greece/article/8esaloniki-paremvasi-isagelea-gia-tin-ptosi-tzamarias-se-dimotiko-sxolio), κρίνεται επιτακτική ανάγκη να καταθέσετε επώνυμα στην Ομοσπονδία με αναλυτική περιγραφή και φωτογραφικό υλικό,


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για Νέες θέσεις στα σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης τεχνιτών υαλοπινάκων

Αγαπητά Μέλη,

Κατόπιν πολλαπλών πιέσεων του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και της προσπάθειας ένταξης όσο περισσότερων συναδέλφων γίνεται στα σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης τεχνιτών υαλοπινάκων, εξασφαλίστηκε η δυνατότητα δημιουργίας νέου-ων τμήματος-ων σεμιναρίων.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για συνάντηση ΠΟΕΒΥ με Γεν. Γραμματεία Βιομηχανίας & Ενέργειας

Την Δευτέρα 28 Απριλίου ο Πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων κ. Λούσης Χρήστος και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αθηνών κ. Σηφάκης Μανώλης,  συναντήθηκαν με το Γεν. Γραμματέα Βιομηχανίας κ. Ιωάννη Τόλιο, τον Γεν. Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αποστόλη Αλεξόπουλο καθώς επίσης και με τους κυρίους Μουρτσιάδη Ανδρέα και Μητιακούδη Αναστάσιο από τη Γεν. Γραμματεία Βιομηχανίας.


Εκλογές Συνδέσμου Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Νομού Αχαΐας

Την Δευτέρα 30 Μαρτίου του 2015 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συνδέσμου Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Νομού Αχαΐας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για Συμμετοχή του Προέδρου της ΠΟΕΒΥ κ. Χρήστου Λούση στην ημερίδα «Τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης ως εργαλείο εξοικονόμησης στις κατοικίες»

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων κ. Χρήστος Λούσης συμμετείχε στην ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis στην Αθήνα, με θέμα: “Τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης ως εργαλείο εξοικονόμησης στις κατοικίες”, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου REQUEST2ACTION.


Πρόσκληση στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς-Περιχώρων

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς-Περιχώρων σας προσκαλεί στην εκδήλωση για τη κοπή της πίτας του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρα 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων “Δαιδαλίδες”, επί της οδού Πελοποννήσου 77, 15341 Αγία Παρασκευή.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕΒΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Την Δευτέρα 2 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων κ. Λούσης Χρήστος και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αθηνών κ. Σηφάκης Μανώλης,  συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κα Λάσκαρη-Κρασοπούλου Βασιλική και τον Εκτελεστικό Γραμματέα κ. Παπαχρυσοβέργη Κοσμά.