+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 – Σημαντικές εκδηλώσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αγοράς

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, πρώτη ημέρα της έκθεσης,  το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος διοργανώνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα “Κίνητρα, προκλήσεις, προοπτικές, πως μπορεί η οικοδομή να γίνει ξανά η ατμομηχανή της ανάπτυξης για τη χώρα”.

  Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, διοργανώνεται η ενότητα Architects Talk by Arhcisearch.gr με θέμα: Architecture in the era of change από το Βασίλη Μπαρτζώκα, το περιοδικό Archisearch.gr και επιμέλεια Design Ambassador. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αρχιτέκτονες από τα κορυφαία γραφεία της χώρας, θα αναπτύξουν τη δική τους οπτική πάνω στα trends και τα μοντέλα ανάπτυξης.

   

  Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής διοργανώνει το Atelier Αρχιτεκτόνων, μια ημερίδα με στόχο την ανάπτυξη του διαλόγου για την καθημερινή πρακτική του επαγγέλματος του αρχιτέκτονα αλλά και για την ποιότητα και την ποσότητα του παραγόμενου αρχιτεκτονικού έργου στην Ελλάδα, από αρχιτεκτονικά γραφεία, τα οποία εκπροσωπούν διαφορετικές χρονικές περιόδους της αρχιτεκτονικής παραγωγής στην Ελλάδα.

   

  «Το μέλλον στα κτίρια & τις κατασκευές, Τάσεις-Καινοτομία-Εφαρμογές» είναι το θέμα του Building Green Open Space 2019, το οποίο πραγματοποιείται από τις 18 έως και τις 20 Οκτωβρίου και διοργανώνεται από το περιοδικό BUILDING GREEN.

  Topics & trends

  • Πράσινη δόμηση – Τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας σε υφιστάμενα και νέα κτίρια
  • Ασφάλεια και πρότυπα
  • Αειφορία στο δομημένο περιβάλλον
  • Έξυπνα κτίρια και συστήματα διαχείρισης κτιρίων
  • Σκίαση – Προστασία, Άνεση, Ασφάλεια – Ενεργειακή αναβάθμιση

  Στο Building Green Open Space θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις, case studies και προβολές λύσεων και εφαρμογών που παρουσιάζονται στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 από καταξιωμένους φορείς και επαγγελματίες.

  Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις φορέων.