+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

ΠΡΟΦΙΛ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων (ΠΟΕΒΥ) ιδρύθηκε το 1993 και είναι δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση που εκπροσωπεί τον κλάδο του γυαλιού στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το καταστατικό της, η ΠΟΕΒΥ αποτελείται από τοπικούς Συνδέσμους όπου ο καθένας έχει μέλη φυσικά πρόσωπα (και όχι νομικά πρόσωπα), σε όλες σχεδόν τις μεγάλες περιφέρειες.

Στόχος της η συνεχής ενημέρωση μελών, μηχανικών, αρχιτεκτόνων και επαγγελματιών για τις νέες τεχνολογίες του γυαλιού και τις εφαρμογές του, ως το πιο κρίσιμο δομικό υλικό σε ότι αφορά τη συμβολή του στην εξοικονόμηση ενέργειας.  Αυτό επιτυγχάνεται με τη διοργάνωση σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων  σε όλη την Ελλάδα, και λαμβάνοντας μέρος σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου.

 Η ΠΟΕΒΥ συμβάλλει στη δημιουργία σχετικής νομοθεσίας, προτύπων, κανονισμών καθώς και στη δημιουργία εθνικών προγραμμάτων παρέχοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία.

Τέλος, τα μέλη της ΠΟΕΒΥ υποχρεούνται να συμμορφώνονται και να εφαρμόζουν τις οδηγίες και τις αρχές ασφαλείας Υαλοπινάκων όπως έχουν οριστεί από την ομοσπονδία, για να πιστοποιηθούν.

Ο δυναμικός της ρόλος αναγνωρίστηκε από το κράτος και για πρώτη φορά υπεγράφη συμφωνία με την Ομοσπονδία για το μεγαλύτερο έργο παρέμβασης στον κτιριακό τομέα, που σχεδίασε και οργάνωσε το ΚΑΠΕ και το Υπουργείο Ανάπτυξης, το «Χτίζοντας το μέλλον».

Σαν μοναδικός υπεύθυνος θεσμικός φορέας που θα διαχειριστεί εξ’ ολοκλήρου τον υφιστάμενο κτιριακό τομέα της χώρας, με την αντικατάσταση των παλαιών υαλοπινάκων με ενεργειακούς τελευταίας γενιάς, συνεισφέροντας το μέγιστο στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, όπου η χώρα μας αναδεικνύεται πρωταθλήτρια (στην υπερκατανάλωση ενέργειας).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Δ. Κυριάκου 17, 10445 ΑΘήνα

poevy@poevy.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ