+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων
στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO από 19-22 Οκτωβρίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για άλλη μία χρονιά η δράση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων στην Κατασκευαστική Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo στα Σπάτα, από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2023.

Με μεγάλη προσέλευση απ’ όλη τη χώρα, ήταν τιμή μας που υποδεχθήκαμε εκατοντάδες επισκέπτες αλλά και συναδέλφους στο αναβαθμισμένο περίπτερο της Ομοσπονδίας. Το κοινό ενημερώθηκε από τους ίδιους τους ανθρώπους του κλάδου για τα πλεονεκτήματα του υαλοπίνακα τόσο από την σκοπιά των θερμομονωτικών του ιδιοτήτων και της εξοικονόμησης ενέργειας, όσο και των προδιαγραφών ασφάλειας, αλλά και των άπειρων αισθητικών και διακοσμητικών επιλογών που προσφέρει στο σύγχρονο κτίριο. Επισημάναμε με κάθε τρόπο ότι οι μόνοι νόμιμοι διαχειριστές του Υαλοπίνακα που διασφαλίζουν ποιότητα, γνώση και ασφάλεια είναι οι άνθρωποι του κλάδου μας.

Παράλληλα ο κόσμος ενημερώθηκε για τη νέα συνεργασία της ΠΟΕΒΥ με τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή τεχνών & επαγγελμάτων σχετικά με τα νέα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης για νέους Τεχνίτες Υαλοπινάκων που επιθυμούν ένα επάγγελμα του μέλλοντος και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση!

Ρόλος μας να υπογραμμίσουμε τον τεράστιο και διαχρονικό ρόλο του γυαλιού στην σύγχρονή κατασκευή, το οποίο αποτελεί και το μοναδικό διάφανο δομικό υλικό, το οποίο δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα άλλο.

Όπως κάθε χρόνο, είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, κοινές ανησυχίες αλλά και μελλοντικούς κοινούς στόχους.

Να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους-φίλους και συνεργάτες που στάθηκαν πλάι μας, να συγχαρούμε τη διοργάνωση και να ευχηθούμε πολλές ακόμη επιτυχίες!

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ: https://www.facebook.com/poevy.tzami/