+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕΒΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Την Δευτέρα 2 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων κ. Λούσης Χρήστος και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αθηνών κ. Σηφάκης Μανώλης,  συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κα Λάσκαρη-Κρασοπούλου Βασιλική και τον Εκτελεστικό Γραμματέα κ. Παπαχρυσοβέργη Κοσμά.

 

Οι εκπρόσωποι της Π.Ο.Ε.Β.Υ. ενημέρωσαν για την προσφορά του υαλοπίνακα στην εξοικονόμηση ενέργειας. Έγινε αναφορά στο μεγάλο έργο που έχει αναλάβει η Ομοσπονδία με τους Φορείς Παθητικών Συστημάτων & Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας Κτιρίων, για την αναθεώρηση του ΚΕΝΑΚ αφού χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να δοθούν επιδοτήσεις και να γίνουν επενδύσεις μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά με παραδείγματα, στην ασφάλεια του πολίτη με έμφαση στα Δημόσια κτήρια, καθώς επίσης και στις προδιαγραφές τις οποίες επιβάλει η Ομοσπονδία στα μέλη της, και παρέδωσαν τις  «Αρχές Ασφαλείας Εφαρμογής Υαλοπινάκων» της Π.Ο.Ε.Β.Υ..

Στο τρίτο μέρος της συνάντησης ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Β.Υ. εξέφρασε στην Αντιπεριφερειάρχη, την προθυμία της Ομοσπονδίας για την δωρεάν αντικατάσταση υαλοπινάκων σε ένα κοινωφελές κτίριο σε μια φτωχή γειτονιά της Αττικής.

Τα σχόλια που αποσπάστηκαν ήταν θετικά και αποφασίστηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ της Π.Ο.Ε.Β.Υ. και των αρμοδίων τμημάτων της Περιφέρειας σε τεχνικά θέματα, αφού η Αντιπεριφερειάρχης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας Υποδομών έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την συμβολή του υαλοπίνακα στους τομείς της εξοικονόμησης ενέργειας και της ασφάλειας του πολίτη στα δημόσια κτίρια.