+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 2018

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 9:00 πμ, θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Ερμής» του ΕΒΕΑ, 6Ος όροφος επί της οδού Ακαδημίας 7, η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του «Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών, Πειραιώς & Περιχώρων».

Θέμα της Γενικής Συνέλευσης είναι η εκλογή μελών για το Δ.Σ του Συνδέσμου,για την ελεγκτική επιτροπή και για αντιπροσώπους στην Π.Ο.Ε.Β.Υ.

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν μόνο όσοι είναι ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές, παρακαλώ πολύ, όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συνδέσμου στο τηλέφωνο 210-8315418 ή με e-mail στη διεύθυνση seyapp@poevy.gr, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων, έχει δημιουργήσει βοηθητικά εργαλεία για τον κλάδο, τα οποία παρέχει σε μορφή CD. Το υλικό αυτό, δίδεται μόνο, στους ταμειακά ενήμερους Συναδέλφους, που παρευρίσκονται στις συγκεντρώσεις Συνδέσμων και Ομοσπονδίας. Εξαιρούνται οι Συνάδελφοι της νησιωτικής Ελλάδας, πλην της Κρήτης και της Κέρκυρας, οι οποίοι θα λαμβάνουν το CD, ταχυδρομικώς.