+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

Συμμετοχή Π.Ο.Ε.Β.Υ. στην έκθεση PASSI EXPO 2013

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συμμετείχε στην έκθεση που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου, PASSIEXPO 2013, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στις 25-26 Οκτωβρίου 2013.

Η Ομοσπονδία για ακόμα μία φορά στόχευσε στην προβολή και στην ενημέρωση του κόσμου για τους ενεργειακούς υαλοπίνακες και πώς αυτοί μπορούν να βοηθήσουν στην εξοικονόμηση ενέργειας. Επίσης προέβαλε τα επιδοτούμενα προγράμματα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» και «Χτίζοντας το Μέλλον» με σκοπό την προώθηση των ενεργειακών υαλοπινάκων, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τη συμβολή τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

Η Π.Ο.Ε.Β.Υ. μέσα από τέτοιες δράσεις προσπαθεί να προωθεί τον κλάδο έτσι ώστε να αναπτυχθεί καθώς επίσης να ενημερώνει το κοινό ότι θα πρέπει να απευθύνεται στα πιστοποιημένα και καταρτισμένα μέλη της Ομοσπονδίας.

Τέλος, η Ομοσπονδία θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη του Δ.Σ. Μάχο Ανδρέα, Αβραμόπουλο Χρόνη και Κανέλλο Δημήτρη, καθώς επίσης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αθηνών Παγκράτη Ιωάννη, Βαλαλή Άκη και Κανέλλο Δήμο για την παρουσία και βοήθεια τους στην έκθεση.