+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

3ο lockdown από 11 Φεβρουαρίου στην Αττική – Νέα παράταση lockdown αλλά και νέες περιοχές στο “κόκκινο”

 

 Εδώ μπορείτε να βρίσκετε τον νέο χάρτη covid-19 ανά περιοχή με τα νέα μέτρα και επισημάνσεις : https://covid19.gov.gr/

 

 

Από 11 Φεβρουαρίου έχει ανασταλεί η λειτουργία λιανεμπορίου (με εξαίρεση ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές πωλήσεις) στην Αττική.

Συνεχίζει η απαγόρευση από τις 9μμ έως τις 5μ για τις καθημερινές και από τις 6μμ τα Σ/Κ. 

Για Αττική και Θεσσαλονίκη, από 4/3/2021, απαγόρευση ισχύει από τις 7μμ τα Σ/Κ.

 

 

Επίσης από από την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου ισχύουν τα εξής:

 Βεβαιώσεις μετακίνησης δεν δικαιούνται να έχουν οι μισθωτοί αλλά και οι επαγγελματίες που είτε η επιχείρησή τους είναι κλειστή είτε οι ίδιοι βρίσκονται σε αναστολή σύμβασης ή ακόμη και σε υποχρεωτική τηλεργασία.

Οσοι εργαζόμενοι βρίσκονται σε καθεστώς τηλεργασίας ή σε καθεστώς αναστολής συμβάσεων εργασίας δεν μπορούν να διαθέτουν βεβαιώσεις μετακίνησης, είτε από τον εργοδότη τους, είτε από το σύστημα «Εργάνη», είτε από το forma.gov.gr. Οι άδειες μετακίνησης που βρίσκονται σε ισχύ για αυτούς τους εργαζομένους παύουν να ισχύουν και η μετακίνησή τους θα γίνεται με τη χρήση των 6 επιλογών του sms στο 13033.

-Οσοι είναι αυτοαπασχολούμενοι, επιστήμονες και ελεύθεροι επαγγελματίες, μαζί με τη βεβαίωση «τύπου Α΄» που εκδίδεται από το forma.gov.gr, θα πρέπει να έχουν, κάθε φορά που τους ζητείται, εκτύπωση από το Taxisnet των φορολογικών στοιχείων φυσικού προσώπου και επιχειρηματικής δραστηριότητας.

 

Σε 24ωρη βάση λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1520 για πολίτες/Καταναλωτές της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού.