+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων πραγματοποίησε την ετήσια Γενική της Συνέλευση, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, σε αίθουσα του  The Stanley Hotel  στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ζεστό και συναδελφικό κλίμα, παραβρέθηκαν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των Πρωτοβάθμιων Σωματείων από όλη την Ελλάδα, τιμώντας την προσπάθεια ανάδειξης του κλάδου και του γυαλιού στις σύγχρονες συνθήκες.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις γύρω από πολλά ζητήματα όπως ενδεικτικά: η συμμετοχή και οι δράσεις στους κατά τόπους Συνδέσμους, οι ανάγκες σε εργατικό δυναμικό και εκπαίδευση, οι νέες απαιτήσεις της αγοράς, τα νέα προγράμματα εξοικονόμησης, δράσεις προβολής και διοργάνωση Ανοιχτής Πανελλαδικής συνδιάσκεψης.

Παραβρέθηκαν οι παρακάτω αντιπρόσωποι ανά Σύνδεσμο:

Λούσης Χρήστος, Σηφάκης Εμμανουήλ, Παπάογλου Γεώργιος, Παγκράτης Ιωάννης – Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών – Πειραιώς & Περιχώρων – ΣΕΥΑΠΠ

Γκολέμα Δήμητρα, Μερτζάνης Παναγιώτης (διαδικτυακά) Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης & Κεντρ. Μακεδονίας

Μαξιμιάδης Αθανάσιος – Σύνδεσμος Λάρισας

Λαζάρου Ιορδάνης, Τσάνος Νικόλαος – Σύνδεσμος Ηπείρου Λευκάδος

Μελίδης Βασίλειος – Σύνδεσμος Κέρκυρας

Κότογλου Ιωάννης – Σύνδεσμος Μαγνησίας

Επιπλέον παρακολούθησαν τη διαδικασία οι κ.κ. Βαλαλής Άκης και Κορωνίδης Παναγιώτης από τον ΣΕΥΑΠΠ καθώς και ο κ. Παπαδόπουλος Ιωάννης – Αντιπρόεδρος Σ. Μαγνησίας.

 

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε έχοντας καταγράψει ένα πλούσιο παραγωγικό σχέδιο για το επόμενο χρονικό διάστημα, το οποίο θα παρουσιαστεί και θα συζητηθεί διεξοδικά στη μεγάλη Πανελλαδική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις αρχές του 2023 και θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παραβρισκόμενους και ευελπιστούμε πολύ σύντομα να ξαναβρεθούμε από κοντά.