+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

Χορηγία Υαλοπινάκων στο αρχοντικό “σπίτι της θείας Νέλλυς” για το Χαμόγελο του Παιδιού Μυτιλήνης

Τεχνική Ημερίδα για τον Υαλοπίνακα σε συνεργασία με το Περ. Τμήμα ΒΑ Αιγαίου του ΤΕΕ – 4 Ιουνίου 2022

 

Η Ομοσπονδία μας, με την υποστήριξη και έμπρακτη βοήθεια συναδέλφων του κλάδου, κατασκεύασε και τοποθέτησε νέους Υαλοπίνακες στο αρχοντικό «σπίτι της θείας Νέλλυς»  για το Χαμόγελο του Παιδιού στους Ταξιάρχες της Μυτιλήνης! Ένα έργο που θα καταστήσει το όμορφο αυτό αρχοντικό πλήρως λειτουργικό, για τις σημαντικές ανάγκες φιλοξενίας που εξυπηρετεί στο νησί.

Ομάδα μας, αποτελούμενη από τους κ.κ. Χρήστο Λούση – Πρόεδρο ΔΣ ΠΟΕΒΥ, Ιωάννη Παγκράτη – Πρόεδρο ΣΕΥΑΠΠ – Αντιπρόεδρο ΔΣ ΠΟΕΒΥ, Θανάση Κατσακιώρη και Παναγιώτη Κορωνίδη – μέλη  ΔΣ ΣΕΥΑΠΠ, βρέθηκαν στο νησί 4 και 5 Ιουνίου 2022.

Με την αφορμή της παρουσίας μας το νησί, το Σάββατο 4 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Τμήμα ΒΑ Αιγαίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική Τεχνική Ημερίδα, με θέμα τον Υαλοπίνακα: Σύγχρονες εφαρμογές, τεχνολογικές εξελίξεις, εξοικονόμηση, Τεχνική Οδηγία-ΤΟΤΕΕ Υαλοπινάκων Ασφαλείας, παρουσίαση κλάδου, κ.ο.κ..

Στόχος  μας να αναδείξουμε τον Υαλοπίνακα – το μοναδικό διάφανο δομικό υλικό- ως ένα υλικό υψηλής τεχνολογίας, με στρατηγική και ζωτική σημασία για την ενεργειακή απόδοση, την προστασία, την ασφάλεια… Ιδιαίτερα, η εκτεταμένη εφαρμογή του στον δομικό – κατασκευαστικό τομέα επιβάλει ειδικές εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά και την αρμόζουσα τήρηση προδιαγραφών και κανόνων ασφαλείας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά για τη χορηγία τους κατ’ αλφαβητική σειρά:

  • ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ ΑΘΑΝ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  • ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣ. ΑΒΕΕ
  • ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΠΕ
  • ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ Α. ΙΩΑΝ.
  • ΡΟΜΒΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ Α.Ε.Β.Ε.
  • SIFAKIS GLASS