+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

Για άλλη μία χρονιά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συμμετείχε στην Κατασκευαστική Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo, από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2022.

 

Με αναβαθμισμένο και σύγχρονο περίπτερο, η Ομοσπονδία μας έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του κλάδου και το ρόλο του Υαλοπίνακα στη σύγχρονη κατασκευή. Η συμβολή του στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην ασφάλεια, στην προστασία αλλά και οι απεριόριστες αισθητικές και διακοσμητικές του εφαρμογές, το καθιστούν κυρίαρχο δομικό υλικό στη κορυφή της τεχνολογικής εξέλιξης.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το 2022, ορίστηκε ως η διεθνής χρονιά του γυαλιού ώστε να υπογραμμίσει τον τεχνολογικό, επιστημονικό, οικονομικό, περιβαλλοντικό, ιστορικό και καλλιτεχνικό ρόλο του γυαλιού στις κοινωνίες μας… Το μοναδικό διάφανο δομικό υλικό, που συγκινεί τον καθένα μας στα βάθη του χρόνου.

Εκατοντάδες επισκεπτών μας τίμησαν με την παρουσία τους και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ίδιους τους ανθρώπους του κλάδου για τα πλεονεκτήματα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του γυαλιού.

Η προσέλευση κατά τη διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης, κρίθηκε από τις δυναμικότερες των τελευταίων ετών, αποδεικνύοντας ότι μετά την πανδημία, υπήρχε έντονα η ανάγκη συνεύρεσης και επικοινωνίας. Το περίπτερο της Ομοσπονδίας μας υποδέχτηκε πολλές δεκάδες συναδέλφων απ’ όλη τη χώρα, γεγονός που μας χάρισε μεγάλη ευχαρίστηση αλλά και βαθιά συγκίνηση. Είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, κοινές ανησυχίες και μελλοντικούς κοινούς στόχους…

Ένα θερμό ευχαριστώ στους συναδέλφους που βοήθησαν με την ακούραστη παρουσία τους στο περίπτερο, όσο και τους συναδέλφους-φίλους και συνεργάτες που στάθηκαν στο πλάι μας.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τη διοργάνωση για την επιτυχία του εγχειρήματος και να ευχηθούμε πολλές-πολλές επιτυχίες!