+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login 

Τεχνική Ημερίδα

με θέμα τον σύγχρονο Υαλοπίνακα

σε συνεργασία με το ΤΕΕ Τμήμα Ηπείρου 

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ηπείρου διοργανώνει Τεχνική Ημερίδα με θέμα τον σύγχρονο Υαλοπίνακα. Αναλυτικότερα:

  Υαλοπίνακας: Το μοναδικό διάφανο δομικό Υλικό

  • Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές
  • Τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία υαλοπινάκων
  • Εξοικονόμηση & Ενεργειακοί Υαλοπίνακες
  • Τεχνική Οδηγία – Τ.Ο.Τ.Ε.Ε. Υαλοπινάκων Ασφαλείας (δείτε εδώ)

  την  Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στις 10:30 πμ  στην 21η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ Έκθεση που θα λάβει χώρα στο Πανηπειρωτικό Στάδιο των Ιωαννίνων.

  Το επίπεδο γυαλί είναι ένα υλικό υψηλής τεχνολογίας, στρατηγικής και ζωτικής σημασίας για την ενεργειακή απόδοση, την προστασία, την ασφάλεια.… Ιδιαίτερα, η εκτεταμένη εφαρμογή του στον δομικό – κατασκευαστικό τομέα επιβάλει ειδικές γνώσεις, αλλά και τήρηση προδιαγραφών και κανόνων ασφαλείας.

  Η Ομοσπονδίας μας υλοποιεί παρόμοιες δράσεις σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννοήσεως και ανάθεσης αυτού του έργου από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, σε συνεργασία με τα περιφερειακά τμήματά του, με στόχο την άρτια και ολοκληρωμένη ενημέρωση εμπλεκόμενων επαγγελματιών, συναφών επαγγελμάτων και αρμόδιων φορέων.

  Στοιχεία επικοινωνίας:

  ΠΟΕΒΥ – Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων: Τηλ.: 210 8315418, poevy@poevy.gr   – www.tzami.grwww.poevy.gr

   

  ΤΕΕ Τμήμα Ηπείρου

  Τηλ: 26510 27475 – 31323, tee_ioan@tee.grwww.teeepirus.gr