ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

  Σταματάμε την απώλεια ενέργειας... Αντικαθιστούμε τα απλά μονά ή διπλά τζάμια με Υαλοπίνακες Ασφαλείας Ενεργειακούς 3ης γενιάς:

Επιτυγχάνουμε προστασία και 200-400% βελτίωση θερμομόνωσης από τα μονά ή διπλά τζάμια, όπου δεν απαιτείται αλλαγή κουφωμάτων, με απόσβεση του κόστους σε δύο χρόνια. Διαβάστε στην κατηγορία "Νέα"



Εκδηλώσεις


Πρόσκληση στην εκδήλωση κοπής πίτας στις 7 Μαρτίου 2020

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΕΥΑΠΠ  έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν

το  Σάββατο  7 Μαρτίου 2020  και ώρα 9μμ

στη μουσική βραδιά που διοργανώνουν για την κοπή της πίτας

στο μουσικό μεζεδοπωλείο  Ζεύκιν  Λ. Ελευθερίας 45 (συνέχεια Αμφιθέας), Άλιμος.

 

Ζωντανή  μουσική, εκλεκτές γαστρονομικές απολαύσεις και άφθονο κρασί θα συνοδεύσουν τη βραδιά.

Για πληροφορίες και κρατήσεις:  6934-533113, 210-8315418, seyapp@poevy.gr


Συμμετοχή της Π.Ο.Ε.Β.Υ. στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων  δήλωσε για άλλη μία φορά την παρουσία της μέσα από τη συμμετοχή της στην Επαγγελματική Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗEXPO 2019 στο Metropolitan Expo στα Σπάτα, από 18 έως 20 Οκτωβρίου 2019.  


ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Ο  Σύνδεσμος Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Θεσσαλονίκης & Κεντρ. Μακεδονίας προσκαλεί ΟΛΟΥΣ τους επαγγελματίες του κλάδου μας, μέλη ή όχι, στη Ανοιχτή Συνέλευσηπου θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 9:30 πμ, στο κτήριο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 27.

 


Τεχνική Ημερίδα στη Λάρισα 8 Ιουνίου 2018

Η ΠΟΕΒΥ συνδιοργανώνει ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με το ΤΕΕ - ΤΚΔΘ, στη Λάρισα το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στις 10πμ


Πρόσκληση στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς-Περιχώρων

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του ΣΕΥΑΠΠ σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019και ώρα 9 μμ τη μουσική βραδιά που διοργανώνουν για την κοπή της πίτας στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο Άρωμα Ελλάδας, Μιαούλη και Αγίας Λαύρας 9, Χαϊδάρι.

Εξαιρετικό μενού και άφθονο κρασί θα συνοδεύσουν τη βραδιά.


Ημερίδα Π.Ο.Ε.Β.Υ. και ΤΕΕ -ΤΑΚ, Ηράκλειο Κρήτης 11 Φεβρουαρίου 2019

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνδιοργανώνει με το  Τεχνικό Επιμελητήριο  Ελλάδος - Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητώνκαι το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών, ημερίδα με θέματα:

Νέα ΤΟΤΕΕ Υαλοπινάκων,  Νέος κανονισμός Πυροπροστασίας,  Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»,  Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές, Τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία υαλοπινάκων

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 στις 2 μμ, στην αίθουσα Καστελλάκη, Κορωναίου 9 - 1ος όροφος, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κρήτης.


Συμμετοχή Π.Ο.Ε.Β.Υ. στην 36η έκθεση INFACOMA, 8-11 Φεβρουαρίου 2019

Για άλλη μία χρονιά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων θα συμμετάσχει με το δικό της περίπτερο στην 36η Έκθεση INFACOMA Athens 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας, από τις 8 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2019.

Σας περιμένουμε!


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 2018


Ημερίδα με τίτλο «Νέα ΤΟΤΕΕ & Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές"_Θεσ_κη_22/6/18

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνδιοργανώνει με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών, ημερίδα με τίτλο «Νέα ΤΟΤΕΕ Υαλοπινάκων & Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 49, ισόγειο, Θεσσαλονίκη. Παρέχεται βεβαίωση Παρακολούθησης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου  2018 και ώρα  14:00μ.μ, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 49, ισόγειο, Θεσσαλονίκη.


ΧΟΡΗΓΙΑ Π.Ο.Ε.Β.Υ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΕΓΚΑΙΝΙΑ 14/06/2017)

Έτσι, αναβαθμίσαμε ενεργειακά το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω, που βρίσκεται στη συμβολή Θηβών και Κουντουριώτου 14,  αντικαθιστώντας τους υαλοπίνακες στα ήδη υπάρχοντα κουφώματα, αφού η εκροή θερμότητας προς το ψυχρό μέρος και η εισροή της υπέρυθρης που θερμαίνει το κτήριο είναι μέσω των υαλοπινάκων. 


Συμμετοχή Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Β.Υ στην έκθεση DOMOTEC & BUILDING GREEN 2017

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων συμμετείχε, υπό την αιγίδα της Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων στην έκθεση DOMOTEC &BUILDINGGREEN που διοργανώθηκε στην Αθήνα στο METROPOLITAN EXPO, από τις 7 έως και τις 9 Απριλίου.


Διεξαγωγή Ημερίδας για τις Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές του Υαλοπίνακα στην Καβάλα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των μηχανικών και των μελών της ανά την Ελλάδα οργάνωσε υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας (ΑΜ),  την Ημερίδα με τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές ». Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας- Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας.


Συμμετοχή Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Β.Υ στην έκθεση INFACOMA ATHENS 2017

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων συμμετείχε, υπό την αιγίδα της Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων στην έκθεση INFACOMA 2017που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα στο HELEXPO, στο Μαρούσι από τις 2 έως και τις 5 Μαρτίου


Διεξαγωγή Ημερίδας για τον Υαλοπίνακα στην Πάτρα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των μηχανικών και των μελών της ανά την Ελλάδα οργάνωσε  την Ημερίδα με τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές ».Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας- Τμήμα Δυτικής Ελλάδας.


Διεξαγωγή Ημερίδας για τις Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές του Υαλοπίνακα στα Χανιά

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των μηχανικών και των μελών της ανά την Ελλάδα οργάνωσε υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Τμήμα Δυτικής Κρήτης (ΤΔΚ),  την Ημερίδα με τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές ». Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας- Τμήμα Δυτικής Κρήτης.