+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πρόσκληση στην εκδήλωση κοπής πίτας στις 7 Μαρτίου 2020

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΕΥΑΠΠ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν
το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 και ώρα 9μμ
στη μουσική βραδιά που διοργανώνουν για την κοπή της πίτας
στο μουσικό μεζεδοπωλείο Ζεύκιν Λ. Ελευθερίας 45 (συνέχεια Αμφιθέας), Άλιμος.

Συμμετοχή της Π.Ο.Ε.Β.Υ. στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων δήλωσε για άλλη μία φορά την παρουσία της μέσα από τη συμμετοχή της στην Επαγγελματική Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗEXPO 2019 στο Metropolitan Expo στα Σπάτα, από 18 έως 20 Οκτωβρίου 2019.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Θεσσαλονίκης & Κεντρ. Μακεδονίας προσκαλεί ΟΛΟΥΣ τους επαγγελματίες του κλάδου μας, μέλη ή όχι, στη Ανοιχτή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 9:30 πμ, στο κτήριο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 27.

Τεχνική Ημερίδα στη Λάρισα 8 Ιουνίου 2018

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνδιοργανώνει με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών, Τεχνική Ημερίδα με θέματα:
• Νέα ΤΟΤΕΕ Υαλοπινάκων
• Νέος κανονισμός Πυροπροστασίας
• Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»
• Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές
• Τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία υαλοπινάκων

Ημερίδα Π.Ο.Ε.Β.Υ. και ΤΕΕ -ΤΑΚ, Ηράκλειο Κρήτης 11 Φεβρουαρίου 2019

Η ημερίδα απευθύνεται σε Εμπόρους, Μεταποιητές, Υαλοθέτες Υαλοπινάκων
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι συγκεκριμένες δράσεις της Ομοσπονδίας, πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως και ανάθεσης αυτού του έργου από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) με στόχο την άρτια και ολοκληρωμένη επιμόρφωση τόσο των επαγγελματιών του χώρου, όσο και την ενημέρωση των αρμόδιων φορέων της χώρας μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 2018

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 9:00 πμ, θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Ερμής» του ΕΒΕΑ, 6Ος όροφος επί της οδού Ακαδημίας 7, η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του «Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών, Πειραιώς & Περιχώρων».

Ημερίδα με τίτλο «Νέα ΤΟΤΕΕ & Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές”Θεσσαλονίκη 22/6/18″

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων συνδιοργανώνει με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών, ημερίδα με τίτλο «Νέα ΤΟΤΕΕ Υαλοπινάκων & Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές”. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 49, ισόγειο, Θεσσαλονίκη. Παρέχεται βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΧΟΡΗΓΙΑ Π.Ο.Ε.Β.Υ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΕΓΚΑΙΝΙΑ 14/06/2017)

Τα τελευταία χρόνια, ο ενεργειακός υαλοπίνακας είναι η μικρότερη κοστολογικά παρέμβαση στο ενεργοβόρο κτηριακό απόθεμα της χώρας, που όμως αποφέρει την μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
Όταν μια χώρα εξοικονομεί ενέργεια, δημιουργεί τον μόνιμο ισχυρό μοχλό ανάπτυξης με αποτέλεσμα, τεράστια ποσά στο κράτος και στους πολίτες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Δ. Κυριάκου 17, 10445 ΑΘήνα

poevy@poevy.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ