+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login / Sign in

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Χορηγία Υαλοπινάκων για το Χαμόγελο του Παιδιού Μυτιλήνης & Τεχνική Ημερίδα με το Περ. Τμήμα ΒΑ Αιγαίου του ΤΕΕ – 4 Ιουνίου 2022

Η Ομοσπονδία μας, με την υποστήριξη και έμπρακτη βοήθεια συναδέλφων του κλάδου, κατασκεύασε και τοποθέτησε νέους Υαλοπίνακες στο αρχοντικό «σπίτι της θείας Νέλλυς» για το Χαμόγελο του Παιδιού στους Ταξιάρχες της Μυτιλήνης!
Με την αφορμή της παρουσίας μας το νησί, το Σάββατο 4 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Τμήμα ΒΑ Αιγαίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική Τεχνική Ημερίδα, με θέμα τον Υαλοπίνακα…..

Μαθαίνουμε για την εξοικονόμηση…

Αντικαθιστούμε τα τζάμια με υαλοπίνακες ασφαλείας ενεργειακούς 3ης γενιάς. Επιτυγχάνουμε προστασία και 200-400% βελτίωση θερμομόνωσης από τα μονά ή διπλά τζάμια, όπου δεν απαιτείται αλλαγή κουφωμάτων, με άμεση απόσβεση.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευσητης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων αποτελούμενη από τους εκλεγμένους αντιπρόσωπους των Συνδέσμων – μελών, καθώς και η σύσταση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αρχαιρεσίες Συνδέσμων Μελών Πανελλαδικά

Αρχαιρεσίες Συνδέσμων Μελών Πανελλαδικά   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ: ολοκληρώθηκαν Κυριακή 31/10/2021  Νέο ΔΣ: Πρόεδρος,  κος Γ. ΝΕΟΠΟΥΛΟΣ Αντιπρόεδρος, κος  ΕΜ. ΦΑΖΟΣ Γεν. Γραμματέας, κος Ζ. ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗΣ Ταμίας, κος Θ. ΜΑΚΑΡΟΓΛΟΥ Σύμβουλος, κος Γ. ΚΑΒΒΑΛΟΣ Σύμβουλος,...

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem.

Δ. Κυριάκου 17, 10445 ΑΘήνα

poevy@poevy.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ