+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Μαθαίνουμε για την εξοικονόμηση…

Αντικαθιστούμε τα τζάμια με υαλοπίνακες ασφαλείας ενεργειακούς 3ης γενιάς. Επιτυγχάνουμε προστασία και 200-400% βελτίωση θερμομόνωσης από τα μονά ή διπλά τζάμια, όπου δεν απαιτείται αλλαγή κουφωμάτων, με απόσβεση του κόστους σε δύο χρόνια.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευσητης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων αποτελούμενη από τους εκλεγμένους αντιπρόσωπους των Συνδέσμων – μελών, καθώς και η σύσταση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αρχαιρεσίες Συνδέσμων Μελών Πανελλαδικά

Αρχαιρεσίες Συνδέσμων Μελών Πανελλαδικά   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ: ολοκληρώθηκαν Κυριακή 31/10/2021  Νέο ΔΣ: Πρόεδρος,  κος Γ. ΝΕΟΠΟΥΛΟΣ Αντιπρόεδρος, κος  ΕΜ. ΦΑΖΟΣ Γεν. Γραμματέας, κος Ζ. ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗΣ Ταμίας, κος Θ. ΜΑΚΑΡΟΓΛΟΥ Σύμβουλος, κος Γ. ΚΑΒΒΑΛΟΣ Σύμβουλος,...

Πανελλαδική Γενική Διαδικτυακή Συνέλευση ΠΟΕΒΥ:

Πανελλαδική Γενική Διαδικτυακή Συνέλευση ΠΟΕΒΥ:

Η Πανελλαδική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας, φέτος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την επόμενη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 6μμ, γεγονός που μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε από κάθε πλευρά της Ελλάδας.

«Νέο Εξοικονομώ» & ενεργειακοί υαλοπίνακες: Η «χαμένη ευκαιρία» για χιλιάδες νοικοκυριά

Προκλητική και στοχευμένη, η απουσία της αυτόνομης δράσης για την αντικατάσταση των Υαλοπινάκων ως επιλέξιμη παρέμβαση, από έναν οδηγό προγράμματος συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ, όπως το «Νέο Εξοικονομώ». Μία δράση, δηλαδή, της οποίας θα μπορούσαν να επωφεληθούν χιλιάδες Έλληνες πολίτες, επιχειρήσεις και δημόσιοι φορείς και η οποία θα συνέβαλλε καθοριστικά στην ενεργειακή θωράκιση της χώρας, με αναπτυξιακό πρόσημο και τη ραγδαία μείωση των ρύπων αφού εξοικονομείται, από κάθε τετραγωνικό μέτρο υαλοπίνακα, έως και 120 κιλά CO2 ετησίως.

Self test – Τι προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση στον ιδιωτικό τομέα

Όλοι οι ΚΑΔ-19 Απριλίου 2021 Ο «οδικός χάρτης» για τα υποχρεωτικά self-tests εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 19 Απριλίου, περιγράφεται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem.

Δ. Κυριάκου 17, 10445 ΑΘήνα

poevy@poevy.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ