+30 2108315418

Επικοινωνήστε μαζί μας

Π.Ο.Ε.Β.Υ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων

Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη στην περιοχή σας εδώ.

Members Login / Sign in

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Energy Efficiency in Buildings Conference 2023

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΒΥ κ. Χρήστος Λούσης συμμετέχει στο πάνελ: «Έξυπνα και Αειφόρα Κτίρια: η επόμενη ημέρα»
του Συνεδρίου: Energy Efficiency in Buildings Conference – 2023

Δελτίο Τύπου: Γενική Πανελλαδική Τακτική Συνέλευση Επαγγελματιών του Κλάδου Υαλοπινάκων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων πραγματοποίησε την Πανελλαδική Τακτική Γενική Συνέλευση των Επαγγελματιών του Κλάδου στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 6μμ, μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης η οποία έδωσε τη δυνατότητα εξ’ αποστάσεως σύνδεσης σε επαγγελματίες, συναδέλφους από όλη τη χώρα.

Γενική Πανελλαδική Τακτική Συνέλευση Επαγγελματιών του Κλάδου Υαλοπινάκων | Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 στις 6μμ, μέσω πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων, θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική Τακτική Γενική Συνέλευση των Εμπόρων-Μεταποιητών-Τοποθετητών Υαλοπινάκων, με μέγιστη ενημέρωση για ότι αφορά τον κλάδο, τα πεπραγμένα, τις εξελίξεις και τους νέους σχεδιασμούς.

Χορηγία Υαλοπινάκων για το Χαμόγελο του Παιδιού Μυτιλήνης & Τεχνική Ημερίδα με το Περ. Τμήμα ΒΑ Αιγαίου του ΤΕΕ – 4 Ιουνίου 2022

Η Ομοσπονδία μας, με την υποστήριξη και έμπρακτη βοήθεια συναδέλφων του κλάδου, κατασκεύασε και τοποθέτησε νέους Υαλοπίνακες στο αρχοντικό «σπίτι της θείας Νέλλυς» για το Χαμόγελο του Παιδιού στους Ταξιάρχες της Μυτιλήνης!
Με την αφορμή της παρουσίας μας το νησί, το Σάββατο 4 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Τμήμα ΒΑ Αιγαίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική Τεχνική Ημερίδα, με θέμα τον Υαλοπίνακα…..

Μαθαίνουμε για την εξοικονόμηση…

Αντικαθιστούμε τα τζάμια με υαλοπίνακες ασφαλείας ενεργειακούς 3ης γενιάς. Επιτυγχάνουμε προστασία και 200-400% βελτίωση θερμομόνωσης από τα μονά ή διπλά τζάμια, όπου δεν απαιτείται αλλαγή κουφωμάτων, με άμεση απόσβεση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem.

Δ. Κυριάκου 17, 10445 ΑΘήνα

poevy@poevy.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ